Why Kai

Torsdag 2. februar 2023 kl. 21.30
Kjøp billett

Why Kai sentrerer seg rundt komposisjonene til pianist og elektronisk musiker Kai von der Lippe. Med bakgrunn og utdannelse i akustisk jazz/improvisert musikk og elektronisk klubbmusikk, har han i dette prosjektet kombinert de to musikalske verdenene.

I stedet for å lage standard klubbmusikk med repetitive elementer som akkompagnement til improviserte soloer, slik en blanding mellom klubbmusikk og jazz ofte er, utformer han komponerte og utviklende låter hvor lyder fra jazz/impro-scenen blandes med dansbare rytmer og tung bass.

Sammen med Daniela Reyes, Elias Tafjord og Joel Ring har Kai utformet en konsert i form av en multimedia-reise, hvor retro filmer, animasjoner og midi-styrte roboter integreres i helhetsopplevelsen. Preparert piano, trekkspill, cello og feltopptak blandes sammen med synther og programmerte trommer, og skaper en kontrast mellom det statiske elektroniske og det levende akustiske.

Why Kai sin debut EP; Deep Fishing ble sluppet på Jazzland Recordings august 2021. Den
ble bl.a. omtalt som “en av de sprekeste debutene undertegnede har vært utsatt for” av
Subjekts anmelder.

«Halv ti på torsdag» er en ukentlig konsert hvor du kan stikke innom Dama di og oppdage ditt nye favorittband!

Denne konserten arrangeres i samarbeid med «Halv ti på torsdag». Billetter selges på forhånd og i døra. Det koster 100 kr i inngang, og konserten begynner presis klokka 21:30. Aldersgrense 18 år til kl 23:00. Les mer på www.halvti.no

 

Konsertinfo

DAMA DI
Torsdag 2. februar 2023
Klokken 21.30

Dørene åpner 20.00