Valkyrien Allstars

Onsdag 1. februar 2023 kl. 21.00
Kjøp billetter
Foto: Øystein Etterlid

Valkyrien Allstars er kjent som et av landets beste liveband, og har siden sin første utgivelse i 2007 gått foran i utviklingen av arrangert folkemusikk. Bandet har dratt i nye retninger for hver albumutgivelse, og har endt opp med et helt særegent uttrykk de ikke deler med noen.

Siste studioalbum i rekken «Slutte og byne» vant Spellemannsprisen i 2020 i kategorien Vise, og ligner mistenkelig på pop-musikk. For den observante lytter vil det likevel være tydelige henvisninger til norsk tradisjonsmusikk. Tittelsporet med samme navn ble raskt nærmest et mantra for folket fra sør til nord, og albumet ble hyllet som utgivelsesårets beste album på de fleste lister med strålende kritikker fra landets største medier.

Bandet består av Tuva Syvertsen, Magnus Larsen Jr, Erik Sollid og Martin Langlie, som sammen lager og arrangerer låtene som forblir en evig kjærlighet og mysterier som aldri løses. Både på plate og konserter vanker energi, inderlighet, og overraskende vendinger på en seng av det som vanskelig lar seg simulere: gnistrende samspill.

«Et mesterverk»
Musikkmagasinet, Klassekampen – Tore Renberg

«Tøft, upolert, inderlig og ekte»
Romsdals Budstikke – Tor Hammerø

«Forener det beste fra mange verdener»
Dagsavisen – Mode Steinkjer

«Folkemusikk for fremtiden»
Aftenposten – Eivind August Westad Stuen

Konsertinfo

SINUS
Onsdag 1. februar 2023
Klokken 21.00

Dørene åpner én time før konsertstart.