Jazz på Hundholmen

Det blir livemusikk på Hundholmen Brygghus hver dag under Bodø Jazz Open.

Alle dager på Hundholmen Brygghus
Gratis inngang

Det blir mye å glede seg til på Hundholmen Brygghus når vi gjentar suksessen med live jazz på Hundholmen Brygghus. Når vinterværet røsker utenfor vinduene er en god matbit kombinert med god musikk oppskriften på en flott ettermiddag.

Rubber Soul Quartett på torsdag og Liv Bjelland med Renato Panebianco på festivalens åpningsdag er noen av det du kan få med deg på Hundholmen Brygghus disse dagene.

Den musikalske menyen for fredag og lørdag er klar om få dager.

LIV BJELLAND og RENATO PANEBIANCO
Onsdag 1. februar kl. 1700

Liv Bjelland og Renato Panebianco i glødende samspill med genuine tolkninger av kjente jazz standards etter Sinatra, Jobim m.fl.

Liv og Renato er del av "The Jazzin 'Pot"-miljøet i Bodø, og har begge lang fartstid som utøvende musikere i Oslo og Bodø. Liv har bakgrunn som jazzvokalist fra storband og andre jazzgrupper i Osloområdet. Liv formidler med stor innlevelse, genuint og med stålkontroll – rett inn i sjela.

Energi og original virtuositet kjennetegner Renatos spillestil. Han er utdannet klassisk pianist, men oppdaget senere jazzen og har spilt med Bodø Big Band ved flere anledninger. Renato er en av grunnleggerne av prosjektet "The Jazzin 'Pot" som samler et betydelig fellesskap av musikere i Bodø.

Liv Bjelland - vokal
Renato Panebianco - piano

RUBBER SOUL QUARTET
Torsdag 2. februar kl. 18.30

The Beatles er et av musikkhistoriens mest innflytelsesrike band. Det å spille de klassiske låtene til The Beatles i jazzversjoner er hva Rubber Soul Quartet har kastet seg ut i. Store deler av Beatles-repertoaret egner seg nemlig godt til å leke med for jazzmusikere.

Bård Helgerud - gitar/vokal
Håvard Fossum - saxofoner
Andreas Dreier - kontrabass
Torstein Ellingsen - trommer

Les mer om Rubber Soul Quartet her.


WE TAKE REQUESTS TRIO
Fredag 3. februar kl. 17.00

Har dere hørt? Oscar Peterson har vendt tilbake! We Take Requests Trio har et skarpt blikk mot jazz-tradisjonen, og blander det med en smittende entusiasme og enorm spilleglede.

Eirik Tveten - piano
Eskild Okkenhaug - kontrabass
Udi Shlomo - trommer (vikar for Steinar Heide Bø) 

Les mer om We Take Requests Trio her!TORE JOHANSEN feat. Martin Högberg & Aksel Jensen
Lørdag 4. februar kl. 16.00Bodøs store trompeter Tore Johansen trenger vel neppe noen nærmere introduksjon! Det mange kanskje ikke vet er at Tore i sin tid som lærer på jazzlinja i Trondheim var en inspirasjonskilde for mange unge studenter, og i denne konserten er det dukket for et gjensyn med to av disse. Martin Högberg, til daglig gitarist i Bodø Rhythm Group, og Aksel Jensen, bassist fra Oslo har slått seg sammen med Tore for å by på et dypdykk i jazzens rike historie.

Kom og opplev en uformell og avslappet stund med musisering på høyt nivå denne lørdagen på Hundholmen!

Tore Johansen - trompet
Martin Högberg - gitar
Aksel Jensen - kontrabass