Vernissage: Kunstutstilling av Eva Isaksen

Lørdag 28. januar 2023 kl. 14.00
Gratis inngang

Bodø Jazz Open og Bodøgaard kunst & kultur har gleden av å invitere til åpning av utstillingen "Home Is Where The Heart Is" av Eva Isaksen.

Åpningen av utstillingen finner sted på Bodøgaard kunst & kultur, lørdag 28. januar kl. 14:00 som en del av opptakten til Bodø Jazz Open 2023.

Eva Isaksen er bodøkunstner med sete i Seattle, USA hvor hun har plassert seg som en sterk og betydningsfull kunstner. Utstillingen på Bodøgaard vil inneholde collage og monotypier.

Kunstneren vil være tilstede under åpningen.

Eva Isaksen er født og oppvokst i Bodø, i nabolaget til Bodøgård. Hun har sin kunstutdanning fra USA, BFA in Painting, University of South Dakota 1983 og MFA in Painting, Montana State University 1986. I dag bor og arbeider Eva med sin familie i Seattle, hvor hun har sitt atelier og bygget opp en betydelig kunstkarriere.

Hun er representert i Foster/White Gallery, Seattle og Duane Reed Gallery, St. Louis. Hun har hatt en rekke separat- og kollektivutstillinger i USA, Europa og Norge, og flere offentlige utsmykkinger i statene. I 2007 ble det nye laboratoriebygget til Nordlandssykehuset utsmykket med flere av Evas verk.

Kunstutstillingen har følgende åpningstider under Bodø Jazz Open.

Lørdag 28. januar til og med søndag 5. februar:
Tirsdag til søndag åpent kl. 12:00-16:00.
Stengt mandager.

Utstillingen på Bodøgaard er en salgsutstilling.

Fri entré. Velkommen!

www.bodogaard.no