England Brooks & Finn Robert Olsen

Fredag 3. februar 2023 kl. 18.00
Kjøp billett

England og Fro inviterer til intimkonsert på Piccadilly.
Vi gleder oss til denne fantastiske duoen samles for å skape god stemning, og sterke musikalske øyeblikk!

England Brooks er født og oppvokst i Los Angeles, California og gjorde Bodø til sitt nye hjemsted tidlig på 2000-tallet. Det er vi er glade for, for England har med sin dype og sjelfulle stemme begeistret fans, og skapt minneverdige konsertopplevelser for mange. I år spiller hun en viktig rolle på Bodø Jazz Open, i det hun varmer opp enhver scene hun synger på.

Gitaristen Finn Robert Olsen, også kjent som FRO blant venner, har vært en av Bodøs fremste musikere gjennom flere tiår. Han er den ultimate lagspilleren til sine kollegaer. Han er svært lyttende, har stor bredde i det han fargelegger musikken elegant uten å ta for mye plass selv. Han spiller andre gode og lager atmosfærer det er godt å synge i. FRO inspirerer mange, og påfyllet av det vil vi nok få på denne konserten.

Sammen er denne duoen et stjernelag i toppklasse. England og FRO gleder seg til å fremføre et utvalg håndplukkede sanger. Her vil du få høre sanger du kanskje ikke har hørt på en stund, og sanger du kanskje hører ofte. Vi gleder oss til å høre og se dem sammen. Velkommen til en lun musikalsk stund med to sterke formidlere!

Konsertinfo

PICCADILLY PUB
Fredag 3. februar 2023
Klokken 18.00