England Brooks & Sigrid Brennhaug Band

Onsdag 1. februar 2023 kl. 19.00
Kjøp billetter

Bodø Jazz Open åpner festivalen på det nyeste tilskuddet av livescener i byen. Beddingen Kulturhus, i praksis gamle Jakhelln Båt i Molorota, har en rekke band og publikummere allerede trykket til sitt bryst. På denne scena vil du få flere flotte live-opplevelser under festivalen, derfor tenker vi det er en fin gest å legge åpningen dit.

Til å åpne festivalen musikalsk har vi invitert to av Norges fremste sangstemmer, Sigrid Brennhaug og England Brooks sammen på samme scene.

«Det blir en energifylt konsert med jazz, soul og en deilig dose amerikansk gospel.»


Jazz, soul and some gospel too
England Brooks fra Bodø og Sigrid Brennhaug fra Hemnesberget har på hver sin kant gjort stor suksess, og lenge har de drømt om å jobbe sammen. Nå slår de til med en energifylt konsert på Beddingen med jazz, soul og en deilig dose amerikansk gospel. En unik konsert du ikke vil gå glipp av. Disse to damene har også med seg noen av landsdelens travleste og dyktigste medmusikere.

Velkommen!

Besetning

England Brooks – vokal
Sigrid Brennhaug - vokal
Finn Robert Olsen – gitarer
Tor Petter Aanes – piano
Christo Stangness – bass
Roger Johansen – trommer

England Brooks

England Brooks er født og oppvokst i Los Angeles, California og gjorde Bodø til sitt nye hjemsted og Norge til sitt hjemland tidlig på 2000-tallet. Med sin oppvekst i Los Angeles på 60- og 70-tallet lærte hun seg tidlig å få feeling for musikken gjennom soulfylte gudstjenester og konserter. Hun har med sin dype og sjelfulle stemme begeistret fans, og skapt mange spesielle konsertøyeblikk med sin evne til å formidle og kommunisere med publikum. I voksen alder har hun en lang og innholdsrik musikkarriere bak seg. I 2015 med opptredener på TV2s "The Voice" og NRKs  "Beat for Beat".

Sigrid Brennhaug

Sigrid Brennhaug har i flere tiår vært ansett som en av landets flotteste vokalister og en av de mest kjente og respekterte musikere i det nordnorske jazzmiljøet. Hennes varme og inderlige stemme gir varige inntrykk på våre nordnorske sjeler. Hun er en mester i å fortelle historier vi kjenner oss igjen i, og behersker ulike musikalske sjangere med en unik innlevelse.

Konsertinfo

Beddingen Kulturhus
Onsdag 1. februar 2023
Konsertstart kl 19.00
Dørene åpner én time før konsertstart.