L

Påmelding nyhetsbrev

Få nyhetsbrev fra oss!

Signup for newsletter:

  • VINTERJAZZ 31. JAN – 1. FEB
  • FESTIVAL 6. – 9. MAI
w

Ofte stilte spørsmål

Les mer om billettsalg, konsertscener, ledsagere, festivalpass, og andre praktiske ting.

04.11.201514:36 Liss Jakobsen

Når arrangeres festivalen?

Hoveddelen av festivalen flyttes fra februar til mai fra 2019. Samtidig etableres BJO Vinterjazz i tidsrommet 31. januar til 2. februar. BJO Vinterjazz blir tre dager med flotte opplevelser på mange forskjellige scener i byen. Jazzkafe, "halv-ti" på Dama di, Sinus, Jåzzongefestivalen og programslipp for festivalen i mai (8-11/5) med konsert på Hundholmen.

Hvor kan jeg kjøpe billetter?

Billettene kan du kjøpe her inne på våre egne nettsider eller på Stormen Konserthus sine nettsider. Når du kjøper billett på nett kan du printe ut billetten din selv eller ta med deg betalingskortet som ble brukt ved kjøpet når du ankommer konserten. QR-koden på billetten scannes ved inngang til arrangementet.

Kan jeg kjøpe festivalpass?

Ja! For billetter og mer info les her

Kan jeg kjøpe billetter i Stormen?
Ja, det kan du! Åpningstider i billettluken: Mandag-fredag kl. 09.00-16.00. Lørdag kl. 12.00-15.00. Søndag: stengt. Billetter kan reserveres på telefon 75549010 / billettsalg@stormen.no. Det er tre dagers hentefrist på reserverte billetter. Billetter reserveres ikke siste uke før arrangement.

Kan jeg kjøpe billett i døra?
Enkelte konserter har kun salg av billetter i døra. Dette gjelder spesielt på de mindre konsertstedene. Restbilletter til alle konsertene selges også i døra. Salgsstart på konsertsted er normalt én time før konsertstart. Hvilke konserter det er dørsalg på blir oppgitt i god tid.

Trenger jeg to billetter til en «dobbeltkonsert»?
Enkelte kvelder under festivalen kan du oppleve at samme billett gjelder for to eller flere konserter på samme scene. Det betyr ikke at du trenger én ekstra billett – det betyr rett og slett at du får en dobbelt så bra opplevelse.

Finnes det noen rabatter?
Dersom du er medlem av AN Bonus har du 50,- til 75,- i rabatt på utvalgte konserter. Disse billettene selges i et begrenset antall i billettskranken på Stormen konserthus. Konsertene som har AN-bonus rabatt blir annonsert når mesteparten av programmet er offentliggjort. Konserter i samarbeid med Ad Lib Jazzklubb har de samme rabattordninger som på andre konserter i regi av jazzklubben.

Hva er aldersgrensen på festivalen? 
På spillesteder med alkoholservering er det spillestedets aldersgrense som gjelder. Aldersgrensene på disse stedene er enten 18 eller 20 år. Ta kontakt direkte med spillested for spørsmål angående aldersgrenser. Det er fri alder på alle jazzkafeer og på JåzzOngan.

Kan jeg ta med ledsager?
Har du behov for ledsager kan ledsagerbilletter hentes ut i billettluken til Stormen Kulturhus. Ledsagerbevis kan også forevises ved inngang til konsert. Send oss en e-post dersom du har spørsmål angående ledsagerordningen.

Hvor kan jeg overnatte?
Er du tilreisende og trenger overnatting anbefaler vi hotell. For å få oversikt og finne et sted etter dine preferanser anbefaler vi at du besøker denne nettsiden.

Er dere på sosiale medier?
Så klart! Vår facebook- og instagram-side oppdateres jevnlig med bilder, videoer, informasjon og mer.