Natalie Sandtorv

Sinus

8. mai Onsdag kl. 21.30
Kjøp billetter

Vokalist og låtskriver Natalie Sandtorv fra Ålesund har de siste årene for alvor tatt steget inn i jazzmanesjen, og sammen med bandet sitt etablert et liveshow som det går gjetord om. Nå kommer hun endelig til Bodø Jazz Open.

 

Med store produksjoner, suggererende riff, drivende grooves, magiske atmosfærer og mektig vokal har de trollbundet publikum på både jazzscenen, og den mer kommersielle scenen med festivaler som Jugendfest og Canal Street.

 

I 2016 mottok hun prisen for «Årets Jazztalent» fra Moldejazz og Sparebank 1. Det igangsatte arbeidet med debutalbumet «Freedom Nation», innspilt i Ocean Sound Recordings i de idylliske omgivelsene på Giske. Albumet mottok strålende anmeldelser fra både internasjonal og nasjonal presse. Det britiske musikkmagasinet NME skrev følgende om utgivelsen: «Wondering jazz, meets mind-scorching psych-rock and soaring vocals – all accompanied by dudes in capes and masks. Rest assured, you’ll get far too lost in the experience yourself for this to be considered as self-indulgent as that sounds.»

 

Med tekster som står sterkt over primale grooves, og et fyldig teppe av synth og alternativt saksofonspill, skaper Sandtorv og bandet hennes, bestående av profilerte musikere fra den skandinaviske jazzscenen, et musikalsk lydbilde som fenger. Det er røtter i jazz som speiler seg i urban folk, indie, og spiritual music. Bandet jobber nå med andrealbumet og slipper snart ny musikk.

 

Konsertinfo

Onsdag 8. mai 2019 kl. 21.30 
Sinus

Festivalpass
Denne konserten inngår i festivalpasset.

Bandet består av:

Natalie Sandtorv (vokal, gonger)

Jonas Hamre (saksofon, elektronikk)

Eirik Havnes (gitar)

Martin Vinje (synth, piano)

Tobias Pfeil (synth, saksofon, vokal)

Ole Mofjell (trommer)