Håvard Stubø Quartet + Funkifize

NATTJAZZ på Hundholmen Brygghus

10. mai Fredag kl. 23.00
Kjøp billetter

Velkommen til Nattjazz med Håvard Stubø Quartet og Funkifize på Hundholmen Brygghus fredag 10. mai! For en fest det blir.

HÅVARD STUBØ QUARTET

Festival-lavvoen utenfor Hundholmen Brygghus

Kl. 23.00


Kvartettens musikk kan beskrives som hardtsvingende, utadvendt og melodiøs jazzmusikk. Bandet har gitt ut tre album, og spilte inn sin fjerde i fjor. Debutalbumet ble Spellemannsnominert, og alle tre plater har fått veldig gode anmeldelser i inn- og utland. Bandet består av Knut Riisnæs på sax, Håvard Stubø på gitar, Torbjörn Zetterberg på bass, og Håkon Mjåset Johansen på trommer.Håvard Stubø Quartet består av noen av Skandinavias beste jazzmusikere, og har turnert over hele verden. Målrettet gjennom sine utgivelser har bandet utviklet et særegent, hardtsvingende, men også lyrisk uttrykk. Den uttrykksfulle jazzen kan dra paralleller til storheter som John Coltrane, Art Blakey og mange andre jazzlegender fra 50- og 60-tallet.

  
FUNKIFIZE

2. etg inne på Hundholmen Brygghus

Kl. 24.00

Det er ikke praktiske hensyn som er viktigst når ni av Bodøs fremste musikanter samles i bandet Funkifize. Men skal man få det til å låte svært og fett, og få frem et skikkelig soul/R&B/funk-lydbilde, må det være både vokalister, blåsere og et solid komp. Funkifize gir nytt liv til de legendariske refrengene til Ray Charles og Stevie Wonder, kombinert med halsbrekkende blåsearrangementer fra band som Tower Of Power og Earth Wind & Fire.

Funkifize består av: Kjell Andreassen (vokal), Børre Birkeland (trompet), Henning Gravrok (tenorsax), Gunnar Jørgensen (barytonsax), Anders Karlskås (trombone og vokal), Finn Robert Olsen (gitar), Terje Jonassen (keyboards), Magne Arntsen (bass) og Roger Johansen (trommer).

Konsertinfo

Fredag 10. mai 2019 kl. 23.00
Festival-Lavvo/Hundholmen Brygghus

Ordinær pris kr. 250,-
Rabatt for publikum med festivalpass eller ved fremvisning av konsertbillett til konsert samme dag, kr. 150,-

Rabatt også for kunder i Bodø Energi og medlemmer i Coop Nordland.