Tito Lausteen Quintet

Sinus, Stormen

1. feb torsdag kl. 21.00
Kjøp billett

«Dette må være et av de beste rockebandene verden ikke har hørt om», skrev Avisa Nordlands musikkskribent Rune Slyngstad som kastet terningkast fem, etter at Tito Lausteen Quintet (TLQ) spilte på Saltenbluesen tidligere i høst.

  

Saltenbandet, som har spilt på flere av de største bluesfestivalene her til lands og i Europa, slapp nylig debutalbumet «Season of Treason» – som også fikk terningkast fem av Avisa Nordland. I 2015 vant bandet Union Blues Cup på Notodden. I etterkant sa juryen til NRK at det aldri var noen tvil om hvem som skulle vinne. Seieren førte til at bandet fikk turnere bl.a. i Norge, Tyskland og USA året etterpå.

 
TLQ vet hvordan de skal forføre publikum. Gjennom sine bredbente riff, melodiøse harmonier og et intenst driv i låtene sine, tar bandet deg tilbake til en svunnen enklere tid dypt inspirert av 60- og 70-tallets organiske sound – og lager sitt eget musikalske landskap med impulser fra band som Led Zeppelin, The Beatles, Deep Purple, The Band og Grateful Dead. TLQ presenterer både rock, blues, funk og soul – og går inn for å få selv den mest hardføre dansenekter til å røre på seg.

Konsertinfo
Torsdag 1. februar
Dørene åpner 20:00
Konsertstart TLQ: 21:00
Konsertstart Høst: 22:00

Konserthuset åpner 1 time før konserten.

Festivalpass
Denne konserten inngår i Festivalpasset.