Terje Nohr med sønner

// Sinus //

29. JAN fredag kl 22:30
Kjøp billett

Ole Børud har blitt syk og må dessverre avlyse fredagens konsert på Sinus. Inn som erstatter kommer Terje Nohr med sønner. 

Terje Nohr med sønner stepper inn for Ole Børud som opprinnelig skulle spilt dobbeltkonsert med Guro Von Germeten på Sinus på fredag. Terje Nohr fra Bodø er mest kjent som gitarist for artister som Halvdan Sivertsen, Lars og Ola Bremnes. I tillegg har han vært freelancemusiker i over tjue år med oppdragsgivere fra Hanne Boel til Bodø Domkor. I 2005 debuterte han som sanger og låtskriver med albumet «Så langt», en knallsterk debut med gode melodier og treffsikre tekster på nordnorsk. Musikken kan beskrives som en møte mellom nordisk visesang, Beatles og Ry Cooder.

På Bodø Jazz Open stiller han med sine sønner Petter og Kristoffer, begge prisbelønte og kritikerroste musikere fra «Kråkesølv». Far og sønner spilte første gang på TV2s Sommertid i august i fjor, men det var først etter konserten deres på Parkenfestivalen i fjor at det virkelig begynte å gå gjetord om det originale familieprosjektet. Bandet gjorde stor suksess på Parkscena hvor i overkant av 4000 publikummere ble med på allsang.

Terjes sanger har både de enkle poprefrengene som sitter tvert samtidig som han tør å synge om det som er vanskelig. Med linjer som «det blås bestandig i den her byen her..» og «ho Rakel står i disken på senterkaféen» representerer låtene et lite stykke Nord-Norge utenfor skjønnmalingen. Men med en egen kraft som vi mener når langt utover alle fylkesgrenser. For å komplettere lydbildet på Sinus er Arnfinn Bergrabb og Ole Erik Ulvin også med på henholdsvis trommer og tangenter. Kom og hør et musikalsk familieprosjekt som røsker visesjangeren ut av godstolen!

Konsertinfo
Dørene åpner 20:00
Guro Von Germeten 21:00
Terje Nohr med sønner 22:30

Festivalpass
Denne konserten inngår i Festivalpasset.