England Brooks m/band

// Paviljongen //

27. JAN onsdag kl 18:30
Kjøp billett

England Brooks har med seg John Kåre Hansen, Dag Erik Pedersen og Finn Sletten når hun synger fra den store amerikanske sangboken.

England Brooks, født og oppvokst i Los Angeles, California, gjorde for 10 år siden Bodø til sitt nye hjemsted. Bodø er betraktelig kaldere, og langt mindre enn Los Angeles, USA. Men menneskene i Bodø er varme om hjertet, og har bidratt sterkt til at England Brooks har fått sin musikalske kraft forsterket og løftet til nye høyder i sitt nye hjemland. Hun har med sin dype, sjelfulle Sarah Vaughan/Nina Simone-aktige stemme, begeistret sine fans i Bodø, og overalt hvor hun synger gjør hun dypt inntrykk.

Det er på ordentlig når England Brooks synger fra den store amerikanske sangboken. Det er ikke tillært eller kunstig, det er hennes musikalske oppvekst i jazzens hjemland man hører. Det er sterkt og med en dypt personlig feeling.

Med Bodø som base har hun gjennom den kjente trommeslageren Roger Johansen fra Bodø, fått samarbeide med noen av Norges fremste jazzmusikere, som feks Vigleik Storaas, Magne Arnesen, Frode Nymo og Jens Fossum, for å nevne noen. England Brooks sømløse miks av klassisk swingende jazz og ekte soul hjemmefra, gjør henne til en helt unik blomst i den norske jazzfaunaen.

England Brooks: Sang
John Kåre Hansen: Gitar
Dag Erik Pedersen: Bass
Finn Sletten: Trommer

Konsertinfo
Konsertstart 18:30

Festivalpass
Festivalpass kan kun benyttes dersom konserten ikke er utsolgt ved konsertstart.