Barnejazz

// Sinus //

30. JAN lørdag kl 13.00
Kjøp billett

"Eventyret om Maja og den glemte musikken" kommer til den populære barnejazzen.

I samarbeid med Ad Lib Jazzklubb kan vi by på en ekte godbit for barn når forestillinga "Eventyret om Maja og den glemte musikken" fremføres på Sinus. Men hva handler dette eventyret om? Jo, nå skal du høre.

Det var en gang tre musikere som het Torbjørn, Edvard og Mats. De var så glade i eventyr at de ville lage sin egen fortelling. "Eventyret om Maja og den glemte musikken" ble skapt en mørk og kald vinterkveld da de tre satt mutters alene på ei hytte høyt til fjells. Siden de alle hadde jazzutdanning fra Bergen og Trondheim, kunne de fargelegge eventyret med rytmer, klanger og improvisasjoner.

Og snipp, snapp, snute så var ei forestilling i rute.

Maja som er hovedpersonen bor i et land som er kaldt og stille. Sånn har det vært så lenge noen kan huske. Fra hun var liten har hun hørt et eldgammelt sagn om den dagen den tjukke tåka kom og skygga for sola, og om de kalde vindene som blåser ut all glede av landet. Det var den samme dagen musikken forsvant. Maja gir seg i vei for å finne igjen musikken, som ifølge sagnet har ei magisk evne til å gjøre folk friske og glade. Men, da trenger hun hjelp fra alle hun møter på sin vandring!

Forestillinga fremføres av musikerne Torbjørn Netland (gitar), Edvard Mjanger (kontrabass) og Mats Mæland Jensen (trommer). Barnejazzen er alltid godt besøkt, så her gjelder det bare å komme tidlig for å finne seg plass.

Konsertinfo
Dørene åpner 12:30
Konsertstart 13:00

Barnejazz 2015
Barnejazz 2015
Barnejazz 2015
Barnejazz 2015