Fay Wildhagen

// Sinus //

30. JAN lørdag kl 22:30
Kjøp billett

Billetten gjelder konserten med DRØM og Fay Wildhagen.

En unison musikk- og mediebransje har fremhevd Fay Wildhagen som et av de virkelig store norske talentene. Nå kommer hun til Bodø Jazz Open.

Fay Wildhagen er enkel å like, men vanskelig å beskrive. Hun blander musikalske referanser og ignorerer trender og sjangere uten å nøle. Musikalske innflytelser er mange og varierte, med nikk til blant annet Arcade Fire, Feist og Bon Iver. Men det organiske musikalske landskapet Fay befinner seg i er hennes helt eget.

21 år gammel er hun allerede ansett som en gitar-virtuos, med uttrykksfullt spill som vitner om langt mer enn dyktighet. Hun er upretensiøs og underfundig, men også åpenbart fokusert og ambisiøs når det kommer til å skrive og fremføre musikk, om faget. Kunsten. Keitete sjarm, talent, pasjon og tøylesløs entusiasme har overbevist både publikum og kritikere det siste året. Sommeren 2015 spilte hun på de fleste nøkkelfestivaler, inkludert Slottsfjell, Øya og Roskilde. Men hun rakk også å slippe sitt debutalbum Snow. Aftenposten skrev følgende: ”Hun besitter en nydelig stemme, og hun er en gitarhelt med følsomme fingre og en sans for substans over stil», og Musikknyheter skrev: ”Hun har fremtiden i sine hender”.

Konsertinfo
Dørene åpner 20:00
DRØM 21:00
Fay Wildhagen 22:30

Festivalpass
Denne konserten inngår i Festivalpasset.

Foto: Mattis Folkestad