DRØM

// Sinus //

30. JAN lørdag kl 21:00
Kjøp billett

Billetten gjelder DRØM og Fay Wildhagen.

DRØM har det siste året spilt knallsterke konserter ved flere norske klubbscener, blitt A-listet på flere studentradioer og markert seg som et band vi garantert kommer til å høre mye av fremover. Endelig kommer de innom Bodø Jazz Open.

DRØM søker de magiske øyeblikkene der tiden står stille og vi står samlet under den arktiske elektronikahimmelen. Med varme synther, energiske trommer og mediterende spacedrums lokker de deg inn i et univers som kontrasteres av det jordnære nord-norske språket fremført med ektefølt vokal og kompromissløs råhet. Inspirert av de nordiske fjellene søker de et uttrykk som både er massivt og ekspressivt, men også sårbart og vakkert.

DRØM har det siste året spilt knallsterke konserter ved KlubbPstereo, Trondheim Calling, Internasjonalen, Blæst, Dattera til Hagen, MandalJazz og studentersamfundene i Oslo, Trondheim og Tromsø. Bandet har blitt A-listet på alle de største norske student-radioene, spilt på NRK P3 og ble anbefalt av NRK Urørt-redaksjonen. DRØM holder for tiden på med sitt debutalbum. «Bakom Øyan Dine» er første singel fra debutalbumet som blir lansert i 2016.  

Elektronikapop-kvartetten bestående av Sondre Pettersen (vokal/spacedrum), Vegard Lien Bjerkan (synth/piano), Kristian B. Jacobsen (bass) og Henrik Lødøen (trommer) møttes opprinnelig ved jazzlinja i Trondheim. Bandet ble nylig plukket ut til å spille på by:Larm 2016 – ut av over 1500 demoband var DRØM ett av 18 band som nådde gjennom nåløyet. DRØM presenterer med det kremen av Norges nye talenter. Men før det kommer de altså til Bodø Jazz Open og Sinus.

Konsertinfo
Dørene åpner 20:00
DRØM 21:00
Fay Wildhagen 22:30

Festivalpass
Denne konserten inngår i Festivalpasset.