MAUD

// Sinus //

28. JAN torsdag kl 21:00
Kjøp billett

Det elektronikapopbaserte bandet MAUD spiller support for Anneli Drecker under Bodø Jazz Open.

«This celestial turn around bodes well for local band Maud's oceanic synth gaze, post-rock pop. And they are the best new band I see while I’m up there», skrev VICE UK etter at MAUD spilte på Trænafestivalen i 2013.

Tekster om klaustrofobiske drømmer, nattlig tankevirksomhet, dommedag, søken etter spenning, å ha fått nok av barnslige holdninger og det å gi faen når alt ser ut til å forsvinne, fremføres gjennom lyden av hard elektronikk og softe vokalharmonier. Det skal være både røft og kaldt – følelsesladd og varmt på samme tid. 

Frontfigur Kristine Hoff debuterte i 2013 med sitt tidligere band på Bolarm i Bodø. Like etter at de hadde spilt sin andre konsert ble de booka til Trænafestivalen. Etter å ha spilt flere konserter det påfølgende året, ble det stille rundt den Oslo-baserte artisten. Men nå er MAUD tilbake med nytt band og nye låter‚ i et underfullt elektronisk undergangspop-aktig landskap.

Hoff har bakgrunn i klassisk piano fra musikklinja ved Bodø Videregående, og avslutter sin BA i journalistikk den kommende våren ved Høgskolen i Oslo og Akershus. Til Bodø Jazz Open tar hun med seg musikerne Brage Tørmænen (trommer) og Philip Schjetlein (gitar).

Konsertinfo
Dørene åpner 20:00
Konsertstart 21:00

Festivalpass
Denne konserten inngår i Festivalpasset.