Hot Club de Norvège

// Stormen // Lille sal - Jazzoasen //

29. JAN fredag kl 18:00
Kjøp billett

Et av Norges hotteste liveband – berømte for sin smittende spilleglede og virtuose strengemusikk kommer til Bodø Jazz Open.

Hot Club De Norvege har vært internasjonalt anerkjente siden 1970-tallet med sitt Django Reinhardt-inspirerte, men på samme tid helt unike uttrykk. De har gitt ut over 25 kritikerroste album og feiret i fjor 34-års jubileum med turné, dokumentarfilm på NRK og nytt album.

Gruppa har samarbeidet med storheter som Stéphane Grappelli og Jimmy Rosenberg til Vertavokvartetten, Nigel Kennedy, Angelo Debarre og Ulf Wakenius. De turnerer fortsatt kloden rundt og har tidligere vært både nominert og fått tildelt Spellemannsprisen i ulike kategorier.

Det energiske bandet har en helt egen stemning live, og repertoaret spenner fra utadvendt swing til inderlige ballader. Stilistisk faller de innom flere sjangre, og det er kanskje nettopp det som er så befriende med musikken deres. Ingen grenser, ingen hemninger. Kanskje det er hemmeligheten bak Hot Clubs suksess?

Hot Club de Norvege består av Jon Larsen (gitar), Finn Hauge (munnspill og fiolin), Per Frydenlund (gitar), og Svein Aarbostad (bass).


JAZZOASEN – Lille sal, Stormen: Avslappende jazzy stemning, servering, sitteplasser til alle.

Konsertinfo
Dørene åpner 17:30
(servering i baren)
Konsertstart 18:00

Festivalpass
Denne konserten inngår i Festivalpasset. Det er ikke nummererte sitteplasser.