Datoene for 2017 er klar!

Neste års festival arrangeres 1. - 4. februar.

Aktuelt

I 2017 arrangeres Bodø Jazz Open i perioden 1. - 4. februar. Det vil si at vi flytter festivalen fra uke 4 til 5.

– Det har vært utfordrende å få internasjonale artister nordover i januar kun for én spillejobb i Bodø. Derfor flytter vi festivalperioden med ei uke slik at vi kan styrke samarbeidet med Nordlysfestivalen i Tromsø og Polarjazz på Svalbard, sier festivalsjef Jan Gunnar Hoff.

Nordlysfestivalen og Polarjazz arrangeres omtrent samtidig som Bodø Jazz Open, og kan høste frukter for den lokale jazzfestivalen, mener festivalsjefen.

– Ved å flytte festivalen ei uke kan vi tilby artister en attraktiv rundtur med eksotiske Svalbard og nordlysbyen Tromsø som partnere, siden vi tangerer deres festivalperioder, sier Hoff.

Bodø Jazz Open vil fremdeles være byens første festival på nyåret, når solen har begynt å vise seg igjen over Børvasstindene. Festivalen lover like god stemning på klubbene og på jazzkaféne som tidligere år.

– Arbeidet med neste års festival er kommet godt i gang og forhåpentligvis vil noen artister bli sluppet før sommeren. Vi ønsker også å samarbeide tettere med aktører som Ad Lib Jazzklubb og Nordnorsk Jazzsenter, noe som kan bidra til nye og spennende prosjekter, avslutter Hoff.