Terje Nohr inn som erstatter

Ole Børud må melde avbud på grunn av sykdom. Inn som erstatter kom Terje Nohr med sønner.

Aktuelt
Kjøp billetter

Ole Børud har blitt syk og må dessverre avlyse fredagens konsert på Sinus. Inn som erstatter kommer Terje Nohr med sønner.

Vi er veldig fornøyde med at Terje kan stille opp på så kort varsel. Dette blir virkelig en verdig erstatter!

Terje Nohr med sønner stepper inn for Ole Børud som opprinnelig skulle spilt dobbeltkonsert med Guro Von Germeten på Sinus på fredag. Terje Nohr fra Bodø er mest kjent som gitarist for artister som Halvdan Sivertsen, Lars og Ola Bremnes. I tillegg har han vært freelancemusiker i over tjue år med oppdragsgivere fra Hanne Boel til Bodø Domkor. I 2005 debuterte han som sanger og låtskriver med albumet "Så langt", en knallsterk debut med gode melodier og treffsikre tekster på nordnorsk. Musikken kan beskrives som en møte mellom nordisk visesang, Beatles og Ry Cooder.

På Bodø Jazz Open stiller han med sine sønner Petter og Kristoffer, begge prisbelønte og kritikerroste musikere fra «Kråkesølv». Far og sønner spilte første gang på TV2s Sommertid i august i fjor, men det var først etter konserten deres på Parkenfestivalen i fjor at det virkelig begynte å gå gjetord om det originale familieprosjektet. Bandet gjorde stor suksess på Parkscena hvor i overkant av 4000 publikummere ble med på allsang.

NB! Billetten til konserten gjaldt opprinnelig for både ham og Guro Von Germeten. Men de som ønsker å få billetten sin refundert fordi Børud ikke kommer kan gjøre det på billettluka i Stormen. Det må skje innen konsertstart fredag.

Relaterte artikler