Bodø Big Band med Nils Landgren

Stormen konserthus

NY DATO KOMMER!
02.12.202019:40 Erik Johansen

Et mestermøte mellom Bodø Big Band og Nils Landgren.

Den svenske trombonisten og vokalisten Nils Landgren har opparbeidet seg status som superstjerne over alt i verden og blir karakterisert som en av verdens mest funky og groovy artister. Få med deg byens eget storband i et spenstig samarbeid med den svenske funk- og jazztrombonespilleren.

Musikalsk leder Roger Johansen sier følgende om samarbeidet:

- Bodø Big Band er svært stolte over å kunne invitere den svenske trombonisten og vokalisten Nils Landgren som gjestesolist under Bodø Jazz Open. Nils Landgren er en jazzsolist av internasjonalt format som reiser over hele verden, og som har stått på Bodø Big Bands liste over drømmegjester i mange år.

Landgren er en legende, og Bodø Big Band ser på det som en stor ære at vi får spille med en som har jobbet med giganter som Herbie Hancock, ABBA, Wycleaf Jean og The Crusaders for å nevne noen. Når han nå kommer for å synge og spille med Bodø Big Band så er det svært inspirerende. Både Bodø Big Band og Nils Landgren deler også den store kjærligheten for livsforlengende gladfunk, ekte popmusikk og fine ballader, så dette blir en festkveld av sjeldent kaliber, med kjente hits, tett samspill og inspirert musisering. Vi gleder oss veldig til dette!

Konsertinfo

Denne konserten får ny dato!


Billetter:

Har du billett til opprinnelig oppsatt konsert, får du denne refundert. Informasjon er sendt ut fra Stormen Konserthus.

Raymond Engmark
, click to open in lightbox
, click to open in lightbox