NATTJAZZ med THE REAL THING

Hundholmen Brygghus

NY DATO KOMMER!
27.01.202022:40 Erik Johansen

Bandet som aldri går av scenen i tørr smoking!

Velkommen til Nattjazz med THE REAL THING på Hundholmen Brygghus fredag 5. februar! For en fest det blir. 

The Real Thing er en norsk-svensk souljazzgruppe med base i Oslo. Siden starten i 1992 har bandet spilt mer enn 1500 konserter og solgt over 55 000 plater med hardtsvingende, orgelbasert souljazz, inspirert av storheter som Jimmy Smith, Jack McDuff, George Benson og Wes Montgomery. Dagens besetning er Paul Wagnberg på Hammond B3 orgel, Staffan William-Olsson på gitar, Hermund Nygård på trommer, og Dave Edge på saksofon.

Bandet som aldri går av scenen i tørr smoking har opparbeidet seg en solid fanskare også utenfor jazzmenigheten, og har utgitt hele åtte album. The Real Thing kombinerer innflytelser fra amerikansk Blue Note-jazz (representert av musikere som Jimmy Smith, George Benson, og Wes Montgomery) og elementer fra moderne populærmusikk. Resultatet er en blanding av genre som swing, blues, funk og rock.

– The Real Thing med gitarist Staffan William-Olsson representerer en frodig og veldig publikumsvennlig jazz og er det perfekte bandet til å kle vår «night spot»! Nattjazz har blitt et veldig populært jazzparty fredag natt under festivalen, sier festivalsjef Jan Gunnar Hoff.

Konsertinfo

Fredag 5. februar 2021 kl. 23.00

Festivalpass
Denne ordningen utgår for BJO2021. Les mer her!

Billetter:
Det selges kun ordinære billetter, begrenset antall.

Bodø Jazz Open gjør "comeback" som vinterfestival. BJO2021 blir 3. - 6. februar. Les mer om at vi gjør «comeback» som vinterfestival her.

, click to open in lightbox
, click to open in lightbox