Arktisk Filharmoni spiller Frank Zappa

På Bodø Jazz Open vier Arktisk Filharmonis sinfonietta en hel konsert til Frank Zappas vidunderlige verden.

Fredag 22. oktober 2021 kl. 19.30
Kjøp billetter

Arktisk Filharmoni spiller Frank Zappa

Selv om Frank Zappa for de fleste er mest kjent som gitarist, bandleder og komponist innen sjangre som rock og jazz (og gjerne i kombinasjon) hadde han allerede fra ungdommen en stor interesse for det klassiske, eller kanskje mer presist beskrevet, kunstmusikk. Zappa var en stor beundrer av komponister som Varèse og Stravinsij, og skrev selv en god del musikk for både symfoniorkester og andre klassiske ensembleformer.

 - Jeg har store forventninger til et Zappa-program på Bodø Jazz Open, sier sinfoniettaens dirigent, Tim Weiss. Jeg har alltid vært en beundrer av Zappas musikk på grunn av energien og lekenheten. Den ligner egentlig ikke på noe annet og man kan alltid gjenkjenne det som Zappa. For meg blir høydepunktet i konserten den episke «The Adventures of Greggery Peccary» - den er som en monumental og satirisk rockeopera, avslutter Tim Weiss. 

Konsertinfo

Billetter:
Ordinær kr. 390 (inkl. avg.)
Rabattert kr. 320,- (inkl. avg.)

Rabatterte billetter gjelder abonnenter av Arktisk Filharmonis konsertserie, studenter og honnør mot fremvisning av bevis/id-kort, og kunder hos Bodø Energi.

Konserten er i samarbeid med Arktisk Filharmoni

Stormen store sal
Fredag 22. oktober 2021.
Konsertstart: 19.30

Konserthuset åpner én time før konserten.

Festivalpass

Denne ordningen utgår for BJO2021.

Billetter:

Det selges kun ordinære billetter, begrenset antall.

Chris Skarbon-REX-NTB-Scanpix