Hildegunn Øiseth Quartet

Hildegunn Øiseth og kvartetten hennes har skapt et musikalsk uttrykk som er preget av eventyrlyst, musikalsk innsikt og drømmende improvisasjon.

Torsdag 21. oktober 2021 kl. 21.00
Kjøp billetter

Våren 2020 kom Hildegunn Øiseth Quartet med ei ny plate med tittelen Mañana, som betyr takk på pashto, og som peker mot flere viktige element i musikken til Øiseth og kvartetten.

Trompetisten Hildegunn Øiseth startet sitt musikkliv for alvor i Sverige med musikkutdanning og fast engasjement i gruppa Bohuslän Big Band. Så gikk turen til Sør-Afrika hvor hun var medlem av gruppa Uhambo. Siden den tid har Øiseth hentet inspirasjon fra ulike verdenshjørner, med flere turer til Midtøsten og land som Malaysia og Pakistan, med eksotiske norske instrumenter i bagasjen.

Bukkehornet og neverluren, i møte med nye kulturer, har gitt inspirerte møter og musikk som hever seg over landegrensene og kulturelle forskjeller. Hildegunn Øiseth og kvartetten hennes har skapt et musikalsk uttrykk som er preget av eventyrlyst, musikalsk innsikt og drømmende improvisasjon.


Hildegunn Øiseth (trompet, bukkehorn), Espen Berg (piano), Magne Thormodsæter (bass), Per Oddvar Johansen (trommer).


Konserten presenteres i samarbeid med Ad Lib Jazzklubb.

Konsertinfo

Sinus
Torsdag 21. oktober 2021.
Konsertstart: 21.00

Konserthuset åpner én time før konserten.


Festivalpass
Denne ordningen utgår for BJO2021.

Billetter:
Det selges kun ordinære billetter, begrenset antall.