L

Påmelding nyhetsbrev

Få nyhetsbrev fra oss!

Signup for newsletter:

  • VINTERJAZZ 31. JAN – 2. FEB
  • FESTIVAL 8. – 11. MAI
w

Nå kan du kjøpe festivalpass til BJO 2019!

Sjekk viktig info om festivalpass her.

Kjøp her
20.09.201714:42 Erik Johansen

Det selges ikke festivalpass til Vinterjazz.

 

FESTIVALPASS TIL BJO2019
Har du planer om å gå på flere konserter under jazzfestivalen er festivalpass en god investering. Et begrenset antall festivalpass til "early bird"-pris er nå tilgjengelig frem til og med julaften eller til det er utsolgt. Early-bird-pris er kr. 1795,- Ordinær pris er kr. 2095,-

FRI INNGANG TIL UTVALGTE KONSERTER
Festivalpasset gir deg fri inngang på utvalgte konserter under festivalen i tidsrommet 8. mai til og med 11. mai 2019. Hvilke konserter som gjelder blir opplyst fortløpende nedenfor. Festivalpasset inkluderer konserter på Sinus ved oppmøte før konsertstart og gir garantert inngang på konserter i Stormen Store Sal og Stormen Lille Sal dersom setebillett (kr. 0,-) er hentet ut. Festivalpasset byttes inn i et personlig armbånd som blir din billett gjennom hele festivalen.

Festivalpasset gir også rabatt/medlemspris på konserter under BJO Vinterjazz 31. januar - 2. februar 2019.

SETEBILLETTER TIL KONSERTENE I STORMEN STORE SAL/LILLE SAL

I Stormen Store Sal og Stormen Lille Sal er det nummererte sitteplasser. Derfor må du på disse konsertene hente ut plassbillett på forhånd. Dette er billetter som du enkelt henter ut på nett eller i billettskranken hos Stormen Konserthus. Dette er for å ha kontroll på kapasiteten til de forskjellige salene. Når du kjøper festivalpass får du utdelt et kortnummer og en pinkode. Denne bruker du ved uthenting av billetter til de konsertene du ønsker å dra på i disse salene. Denne setebilletten er gratis. Dersom du ønsker å være garantert plass på konsertene våre i Stormen Store Sal og Stormen Lille Sal, må du hente ut setebilletter. Husk at de beste setene velges først.

KONSERTER PÅ SINUS OG ANDRE KLUBBER HVOR FESTIVALPASSET GJELDER
Du trenger ikke hente ut billett til konserter på Sinus, når du kjøper festivalpass. Men det er viktig at du er tilstede før konsertstart for å være sikret plass på disse konsertene. Ved ankomst etter konsertstart gir passet kun rett til fri adgang dersom det er plass i lokalet. Hvilke konserter dette gjelder er opplistet nedenfor.

DISSE KONSERTENE INNGÅR:
Medlemspris på BJO Vinterjazz, Nattjazz (fredag 1. februar).
Medlemspris på BJO Vinterjazz, STEAMDOME (lørdag 2. februar).

Al Di Meola (Stormen Store Sal - onsdag 8. mai)
Natalie Sandtorv (onsdag 8. mai - Info kommer)
Dagsland/Gustavsen (Stormen Store Sal - torsdag 9. mai)
John Scofield (SINUS - torsdag 9. mai)
Emilie Nicolas (Stormen Store sal - fredag 10. mai)
Bodø Big Band/Knut Anders Sørum (SINUS - fredag 10. mai)
Moon Hooch (SINUS - lørdag 11. mai)

TBA= To be announced

Flere konserter offentliggjøres fortløpende.

Festivalpasset gir «fast track» der dette er praktisk mulig. Festivalpasset byttes inn i et personlig armbånd som blir din billett gjennom hele festivalen.

DISSE KONSERTENE INNGÅR IKKE:
"Halv-ti" (Dama di)
Nattjazz på Hundholmen fredag 10. mai. (Rabattert inngang for publikum med festivalpass og billetter til konserter samme dag)

BRG/NOSO/BALKE (Stormen Bibliotek torsdag 9. mai)
Soetkin Baptist/Sveinar Aase (Scene Nor fredag 10. mai)

Festivalpasset har begrenset bruk på scener med lav kapasitet og konserter der andre arrangører er medarrangør. Hvilke konserter dette gjelder blir opplyst fortløpende.

BYTTE FESTIVALPASS TIL ARMBÅND 
Dette kan du gjøre fra lørdag 4. mai 2019. Informasjon om hvor dette skjer kommer senere. Du kan også bytte billett mot armbånd på den første konserten du skal på. Armbåndet er personlig og kan ikke benyttes av andre enn deg selv. Etter at du har byttet din billett i armbånd er dette din billett til konsertene.

ÅPNINGSTIDER BILLETTLUKA I STORMEN:
Man – Fre: 09:00-16:00, Lørdag: 12.00-15.00, Søndag: stengt.
Informasjon og billettluke: Telefon: 75 54 90 10 - billettsalg@stormen.no

Har du spørsmål til oss om festivalpasset og programmet:
post@bodojazzopen.no

 

Sponsorer

Offentlige bidragsytere

Samarbeidspartnere