L

Påmelding nyhetsbrev

  • VINTERJAZZ 31. JAN – 1. FEB
  • FESTIVAL 6. – 9. MAI
w

Festivalpass til BJO 2020!

Kjøpe festivalpass til Bodø Jazz Open 2020 og få med deg alle konsertene!

Kjøp her
19.05.201913:33 Erik Johansen

FESTIVALPASS TIL BJO2020
Kjøp festivalpass til Bodø Jazz Open 2020 og få med deg alle konsertene! Et begrenset antall festivalpass selges fra mandag 20. mai kl. 10:00.

Vi gjør følgende endringer fra årets løsning:

1. Festivalpasset gir deg garantert inngang på alle konsertene dersom du har hentet ut billett på forhånd innen oppgitt frist.

2. Vi setter ned prisen til kr 1795,- (inkl. avg.). Det betyr flere opplevelser for mindre penger.

Festivalpass for BJO2020 inkluderer alle konsertene, også Jan Garbarek 7. mai i Stormen Store Sal.

Har du planer om å gå på flere konserter under jazzfestivalen er festivalpass en god investering. Et begrenset antall festivalpass er nå tilgjengelig for salg til vi er utsolgt.

FRI INNGANG TIL ALLE KONSERTER
Festivalpasset gir deg fri inngang på alle konserter under festivalen i tidsrommet 6. mai til og med 9. mai 2020. Festivalpasset byttes inn i et personlig armbånd som blir din billett gjennom hele festivalen. Armbåndet er personlig og kan ikke benyttes av andre enn deg selv.

HVORDAN VÆRE GARANTERT INNGANG MED FESTIVALPASS

Du må hente ut en fribillett til alle konserter som du skal gå på. Dette gjelder alle scener, både i Stormen konserthus og andre steder i byen. I Stormen Store Sal og Stormen Lille Sal er dette også din plassbillett. Husk at de beste setene velges først. Disse billettene hentes enkelt ut på nett eller i billettskranken hos Stormen Konserthus. Det er én billett for hvert festivalpass.

Når du kjøper festivalpass får du utdelt et kortnummer og en pinkode. Denne bruker du ved uthenting av billetter til de konsertene du ønsker å dra på. Alle billettene som hentes ut er gratis.

Har du ikke hentet ut billett til konsertene på Sinus og andre klubber kommer du inn dersom det er ledig plass i lokalet.

BYTTE FESTIVALPASS TIL ARMBÅND 
Nærmere informasjon om hvor dette blir kommer senere.

REFUNDERING:
Kjøpte billetter og festivalpass refunderes ikke, heller ikke ved sykdom. (Vi anbefaler å bruke sosiale media for å selge billetter som ikke blir benyttet.)

VINTERJAZZ
Det selges ikke festivalpass til Vinterjazz 31/1 - 1/2 2020. Festivalpasset gir derimot rabatt/medlemspris på konserter under BJO Vinterjazz.

ÅPNINGSTIDER BILLETTLUKA I STORMEN:
Man – Fre: 09:00-16:00, Lørdag: 12.00-15.00, Søndag: stengt.
Informasjon og billettluke: Telefon: 75 54 90 10 - billettsalg@stormen.no

Har du spørsmål til oss om festivalpasset og programmet:
post@bodojazzopen.no