UTSETTES! ISÁK og Maud

Sinus

4. februar 2021 torsdag kl. 21.00
28.12.202018:30 Erik Johansen

Det blir to konserter denne kvelden når Sami Culture Club og Bodø Jazz Open presenterer ISÁK og Maud på Sinus.             


I 2019 slapp ISÁK sitt debutalbumet «Ealán», til strålende kritikker. Etterfulgt av nominasjon for «Årets nykommer» på P3 Gull og konserter over hele landet. I 2020 har de brukt tiden i studio, og røper nå at deres neste album er like rundt hjørnet.

– Vi gleder oss til å vise hva vi har jobbet så hardt med det siste halvåret. Det er rimelig episk, om jeg får si det selv, sier Ella.

ISÁK består av vokalist Ella Marie Hætta Isaksen, produsent Daniel Eriksen og trommeslager Aleksander Kostopoulos. På forrige albumturne spilte ISÁK en rekke utsolgte konserter fra nord til sør, etterfulgt av en sommer med over 20 festivaler.

2020 kunne dermed ikke blitt en større kontrast siden livebransjen fullstendig stoppet opp i vår. Men det har gitt bandet et enormt savn etter å spille livekonserter.

-Det går ikke an å beskrive hvor mye vi har savnet å spille konserter! Vi gleder oss derfor helt vilt til å gjøre det vi er aller best på – å løfte taket og få publikummet til å synge og danse med oss, sier vokalist Ella Marie.

ISÁK har i høst sluppet tre singler – «Ain Du», «I`ll Do My Best», og «Son». På nyåret slippes bandets andre album.


Maud

Mørk trap-inspirert elektronisk pop

Nøye innpakket i kalde synther, mørke beats, og prosessert vokal, sluker Maud deg langt inn i en drømmeverden av elektronisk pop, med elementer fra urban, trap og hip hop. Med fortrolige tekster om nattlig tankevirksomhet, klaustrofobiske drømmer og redselen for å aldri bli god nok, leverer Maud et mørkt og fengslende musikalsk uttrykk som tidvis tar uventede retninger.

Bak pseudonymet Maud står den nordnorske produsenten og artisten Kristine Hoff. Siden 2013 har hun figurert i ulike bandkonstellasjoner, og opptrådt på blant annet Sørveiv, Trænafestivalen, Bodø Jazz Open og Parkteatret i Oslo. For tiden produserer hun sitt debutalbum, mens hun studerer elektronisk musikk i Kristiansand.

Bandet hennes består av keyboardist Birk Gjermundbo og trommeslager Tibor Teskeredzic.


Konsertinfo

Sinus
Torsdag 4. februar 2021.
Konsertstart: 21.00

Konserthuset åpner én time før konserten.


Festivalpass
Denne ordningen utgår for BJO2021. Les mer her!

Billetter:
Det selges kun ordinære billetter, begrenset antall.

Bodø Jazz Open gjør "comeback" som vinterfestival. BJO2021 blir 3. - 6. februar. Les mer om at vi gjør «comeback» som vinterfestival her.

, click to open in lightbox
, click to open in lightbox