L

Påmelding nyhetsbrev

  • BODØ JAZZ OPEN 3.–7. FEBRUAR 2021 
w

NATTJAZZ med THE REAL THING

Hundholmen Brygghus

5. februar 2021 fredag kl. 23.59
27.01.202022:40 Erik Johansen

Bandet som aldri går av scenen i tørr smoking!

NB: Konserten er flyttet til fredag 5. februar 2021. Dette er fordi Bodø Jazz Open 2020 er avlyst grunnet situasjonen med koronaviruset. Om du allerede har billett gjelder denne for konserten i 2021.

Bodø Jazz Open gjør «comeback» som vinterfestival, 3-6.februar 2021. Her blir festivalen et lyspunkt i mørketida!

Velkommen til Nattjazz med THE REAL THING på Hundholmen Brygghus fredag 5. februar! For en fest det blir. 

The Real Thing er en norsk-svensk souljazzgruppe med base i Oslo. Siden starten i 1992 har bandet spilt mer enn 1500 konserter og solgt over 55 000 plater med hardtsvingende, orgelbasert souljazz, inspirert av storheter som Jimmy Smith, Jack McDuff, George Benson og Wes Montgomery. Dagens besetning er Paul Wagnberg på Hammond B3 orgel, Staffan William-Olsson på gitar, Hermund Nygård på trommer, og Dave Edge på saksofon.

Bandet som aldri går av scenen i tørr smoking har opparbeidet seg en solid fanskare også utenfor jazzmenigheten, og har utgitt hele åtte album. The Real Thing kombinerer innflytelser fra amerikansk Blue Note-jazz (representert av musikere som Jimmy Smith, George Benson, og Wes Montgomery) og elementer fra moderne populærmusikk. Resultatet er en blanding av genre som swing, blues, funk og rock.

– The Real Thing med gitarist Staffan William-Olsson representerer en frodig og veldig publikumsvennlig jazz og er det perfekte bandet til å kle vår «night spot»! Nattjazz har blitt et veldig populært jazzparty fredag natt under festivalen, sier festivalsjef Jan Gunnar Hoff.

Konsertinfo

Fredag 5. februar 2021 kl. 23.59

Ordinær pris kr. 250,-
Rabattert pris kr. 150,- (gjelder publikum med festivalpass eller ved fremvisning av konsertbillett til annen konsert samme dag).

Begrenset antall rabatterte billetter for kunder i Bodø Energi og medlemmer i Coop Nordland.