L

Påmelding nyhetsbrev

  • BODØ JAZZ OPEN 3.–7. FEBRUAR 2021 
w

Elephant9

Sinus

5. februar 2021 fredag kl. 21.00
18.12.201912:54 Kristine F. Hoff

NB: Konserten er flyttet til fredag 5. februar 2021. Dette er fordi Bodø Jazz Open 2020 er avlyst grunnet situasjonen med koronaviruset. Om du allerede har billett gjelder denne for konserten i 2021.

Bodø Jazz Open gjør «comeback» som vinterfestival, 3-6.februar 2021. Her blir festivalen et lyspunkt i mørketida!

Det er svært gledelig å kunne meddele at Elephant9 er bekreftet til fredag 5. februar 2021 og at Ad Lib jazzklubb blir samarbeidspartner på konserten.


Opprinnelig pressetekst:

Det musikalske monsteret av en trio, Elephant9, kommer til Bodø Jazz Open.

Medlemmene, som har fartstid fra blant annet Supersilent, Bigbang, Shining, og Motorpsycho, har i Elephant9 funnet den ultimate plattformen for å speile sine mange influenser og egen musikalitet. Trioen henter nok like mye inspirasjon fra psykedelisk musikk og klassisk progressiv rock som hardt-groovende jazz. Resultatet er uansett ren kraft.

Musikk er sterkest når den føles fri, levende, dynamisk, suggererende og gjerne også sjokkerende. I en tid der musikk som oftest er låst til digitale verktøy, satte format og tidsrammer, er det forfriskende å være vitne til motstykket. På scenen koker trioen opp sitt uvanlig brygg, som oppleves som nytt, inkluderende og ikke minst intenst underholdende.

Gjennom Torstein Lofthus sitt hasardiøse trommespill, bassist Nikolai Hængsles stramme rytmiske regi og Ståle Storløkkens kompromissløse og fargerike orgel og synth-eskapader, skaper trioen musikk som får voksne mennesker til å gi seg hen og banne i glede og tørke tårer samtidig.

Konsertinfo

Konserthuset åpner én time før konserten.
Denne konserten inngår i festivalpasset.