Sikre deg Jazzpass til Bodø Jazz Open 2024!

Bodø Jazz Open 2024
Kjøp her

 

Allerede nå kan du sikre deg et Jazzpass som gir deg halv pris på samtlige konserter på Bodø Jazz Open 2024! Er du en av de som har lyst å gå på mange konserter under festivalen, da er dette et godt kjøp! Og husk, Jazzpasset finnes i et begrenset antall.

Med Jazzpass oppnår du flere fordeler:

  • 50 % rabatt på alle konserter
  • Invitasjon til offisiell åpning for BJO2024
  • Gode tilbud hos våre samarbeidspartnere

Ved kjøp av Jazzpass takker man også ja til å motta nyhetsbrev fra Bodø Jazz Open hvor man får informasjon om program, artister og selvfølgelig Jazzpass :)

Nå er datoene for Bodø Jazz Open 2024 klare! Og til neste år er vi med på den offisielle åpningen av Bodø som Europeisk Kulturhovedstad! I den anledning strekker vi festivalen ut til en hel uke – fra lørdag 27. januar til og med lørdag 3. februar!

Offisiell åpning av Bodø Jazz Open 2024

Innehaver av Jazzpass mottar epost med invitasjon til offisiell åpning av BJO2024.

Praktisk informasjon

Jazzpass-billetter til konserter som er i Stormen Konserthus kan kjøpes i billettskranken hos Stormen (og på nett som ellers) med din tilhørende pin-kode som fulgte med kjøpet av Jazzpass.

Alle andre konserter som er utenfor Stormen Konserthus, kan kun kjøpes på nett og her får du ikke beskjed om å legge inn pin-kode. Når du ankommer konserten ber vi deg ha klar din Jazzpass-billett eller ID slik at vi kan verifisere at du har kjøpt riktig billett.

Har man garantert inngang?
Når du har kjøpt din rabatterte billett har du det.

Begrenset antall
Det selges et begrenset antall Jazzpass for Bodø Jazz Open 2024.