Bodø Big Band med Adam Douglas + Magnolia Jazzband

Det blir en skikkelig fest på Quality Ramsalt Hotel når Adam Douglas spiller med Bodø Big Band for aller første gang. I tillegg skal Magnolia Jazzband hylle de store New-Orleansmusikerne!

Fest på Quality Ramsalt Hotel

Vi har invitert vokalstjernen Adam Douglas til Bodø for å levere et forrykende liveshow sammen med vårt eget konsert- og partyband, Bodø Big Band. Denne kvelden blir det hardtswingende og funky godlyd fra Amerika, i tillegg til rotekte New Orleans Revival Jazz med Magnolia Jazzband.

Etter seieren i Stjernekamp på NRK i 2017 sang Adam Douglas seg virkelig inn i hjertene til det norske folk. Året etter slapp han det kritikerroste albumet «The Beauty & The Brawn» og har siden turnert land og strand rundt. Nå skal en av musikknorges aller største stemmer fronte Bodøs eget storband.

- Vi avslutter alltid lørdagene våre i festivalen med en skikkelig jazzfest. Med et storband som puster Adam Douglas i nakken, kor på en side og blåserekke på den andre, ser jeg for meg at også dette blir en episk kveld, sier Erik Johansen i Bodø Jazz Open.

Denne lørdagen får vi også høre et av Norges eldste band i kontinuerlig drift, Magnolia Jazzband. Dette legendariske jazzbandet, som nå fyller 50-år, ble startet av trombonist Gunnar Gotaas som kommer fra Bodø. Magnolia Jazzband har en utadvendt musikkstil som binder sammen tradisjonell jazz, gospel og rhythm and blues og skal bidra til en stor musikkopplevelse fra scena denne lørdagen under Bodø Jazz Open.

Les mer og her om samarbeidet mellom Bodø Big Band og Adam Douglas.

Les mer her om Magnolia Jazzband som nettopp feiret 50-års jubileum og markerer dette med to ulike konserter under Bodø Jazz Open, hvor den ene er lørdag kveld sammen med Bodø Big Band og Adam Douglas. Søndag ettermiddag runder vi av festivalen med gospeltoner og hymner når Magnolia Jazzband møter Bodø Domkor i Bodø Domkirke.