BJO 2021: 3. – 6. februar

Bodø Jazz Open gjør «comeback» som vinterfestival, 3. – 6. februar 2021. Samtidig er ny dato for Jan Garbarek Group feat. Trilok Gurtu bekreftet!

Aktuelt

Bodø Jazz Open flytter festivalen til februar og feirer 10-års jubileum med Jan GarbarekI fjor flyttet Bodøs store jazz-happening fra februar til mai måned, med et ønske om tettere samarbeid med Maijazz i Stavanger og Jazzfest i Trondheim. På programmet sto blant annet amerikanske stjerner som Al Di Meola og John Scofield. 

Vi er nå sikre på at det er større behov og spillerom for en festival som BJO i februar. Her blir festivalen et lyspunkt i mørketida. Dermed er det nå duket for BJOs «comeback» som vinterfestival, 3.–6. februar 2021.

Etter avlysningen av årets festival ser vi nå frem mot neste års jubileumsfestival. Flere artister er re-booket over til 2021. Noen konserter arrangeres også utenfor selve festivalperioden i februar.

Derfor er det gledelig å kunne bekrefte ny dato for Jan Garbarek Group feat. Trilok Gurtu. Konserten blir onsdag 24. mars 2021 i Stormen konserthus og alle billettholdere får tilbud om å benytte sine billetter.

Til dere med festivalpass
Så fort vi har det praktiske på plass vil du bli kontaktet pr epost om refundering av festivalpass, om du ikke ønsker å benytte dette på BJO2021.

Til dere med billetter til Jan Garbarek
Dere skal nå ha mottatt e-post fra Stormen konserthus med tilbud om å beholde billetten eller be om refundering. Har du kjøpt din billett i billettskranken, og ikke på nett, må du ta kontakt med Stormen konserthus billettsalg@stormen.no 

Til dere med billetter til andre konserter
Vi jobber med å re-booke konserter for Bodø Jazz Open 2021. Noen av disse konsertene blir utenfor selve festivalperioden som er 3. - 6. februar. Så fort dette er avklart får du informasjon pr. e-post.

Du kan også sende oss spørsmål på e-post

Information for ticket-holders.
If you’re a ticket holder for the concert with Jan Garbarek, your original ticket will still remain valid for the new date, 24. mars 2021. If you can’t attend the new date, you can cancel your ticket; send an email to post@ebillett.no and ask for the ticket to be refunded.