Rabatt for kunder hos Bodø Energi!

Det skal lønne seg å være kunde hos Bodø Energi. Gjennom kundeappen får du rabattert billettpris.

11.10.202114:20 Erik Johansen

Gjennom vår samarbeidsavtale med Bodø Energi får du som strømkunde rabatter på konsertene under årets Bodø Jazz Open. Disse konsertene og rabattkoden finner du i kundeappen hos Bodø Energi. Konsertene det gjelder er:

England Brooks og John-Kåre Hansen
To jazzmusikere med hjerte for musikken og for formidlingen av den. Vår egen fargerike jazzdronning fra Los Angeles har, med sin dype sjelfulle stemme, begeistret publikum på jazzklubber og konserthus.

ISÁK og MAUD
Sami Culture Club og Bodø Jazz Open presenterer ISÁK og Maud på Sinus. Det blir dansbare synth-melodier, slående trommerytmer, råskap, elektronisk pop, med elementer fra trap og urban.

Elephant9 og Needlepoint
Medlemmene, som har fartstid fra blant annet Supersilent, Bigbang, Shining, og Motorpsycho, har i Elephant9 funnet den ultimate plattformen for å speile sine mange influenser og egen musikalitet. Needlepoint spenner fra myk, myk jazzvarme til vilter rockeheroisme.

Ole Børud med band
Ole Børud har med seg noen av de beste soulmusikerne landet har fostret når han kommer til Bodø Jazz Open i oktober. Dette er åpningskonsertene for årets jazzfestival.

Sigrid Brennhaug
Sigrid Brennhaug har med seg et kremlag av nordnorske jazzmusikere på Sinus denne kvelden.

Miriam Kibakaya Concept
Sterke, finurlige melodier og rytmer som får kroppen til å gynge står i sentrum når sekstetten med utspring fra jazzlinja på NTNU i Trondheim spiller komposisjoner skrevet av vokalist, Miriam Kibakaya.

Hildegunn Øiseth Quartet
Hildegunn Øiseth og kvartetten hennes har skapt et musikalsk uttrykk som er preget av eventyrlyst, musikalsk innsikt og drømmende improvisasjon.

Joakim Rainer Trio
Bodømusiker Joakim Rainer Petersen tar med seg sin egen rytmisk fengende trio til hjembyen og inviterer til konsert i Stormen lille sal.

Arktisk Filharmoni spiller Zappa
På Bodø Jazz Open vier Arktisk Filharmonis sinfonietta en hel konsert til Frank Zappas vidunderlige verden.

Les mer om alle konsertene her!

Bodø Energi på Facebook og her finner du nettsiden

, click to open in lightbox