Rabatt for kunder hos Bodø Energi!

Det skal lønne seg å være kunde hos Bodø Energi. Gjennom kundeappen får du rabattert billettpris.

Gjennom vår samarbeidsavtale med Bodø Energi får du som strømkunde rabatter på konsertene under årets Bodø Jazz Open. Hvilke konserter dette gjelder og rabattkoden finner du i kundeappen hos Bodø Energi.

Bodø Jazz Open 2022

Du som er kunde hos Bodø Energi får rabatt på følgende konserter:

HEDVIG MOLLESTAD - EKHIDNA
- Får tunge gitarriff hårene til å reise seg på armene dine? Da er dette konserten for deg. Bodø Jazz Open er stolte over å kunne presentere gitaristen Hedvig Mollestads mektige bestillingsverk EKHIDNA. Musikken, som opprinnelig ble skrevet til Vossajazz, ble av Dagsavisen kalt «noe av det tøffeste du får høre i år.»


JAN GUNNAR HOFF TRIO MED NILS LANDGREN
Et mestermøte! Jan Gunnar Hoff lanserte høsten 2017 sin nye jazztrio bestående av den svenske bassisten Anders Jormin og trommeslager Audun Kleive, to av Skandinavias og Europas fremste jazzmusikere. Sammen på scena med Nils Landgren, funk- og jazztrombonespilleren karakterisert som en av verdens mest funky og groovy artister.


SINNE EEG GROUP (DK)
Sinne Eeg har i løpet av de siste årene markert seg som en av Europas fremste jazzvokalister. Stilen er moderne og nordisk i tonen – med et hint av skandinavisk melankoli – men forholder seg naturligvis også til den store tradisjonen, der Betty Carter og Sarah Vaughan er uttalte forbilder. Med seg på scenen har hun et fjellstøtt lag av kvalitetsmusikere.


NORDNORSK JAZZENSEMBLE MED MODDI – «VIPPEPUNKTET»
Det er en stor glede å kunne presentere Nordnorsk Jazzensemble med Jakop Janssønn sitt nye verk «Vippepunktet» med tekster av Pål Moddi Knutsen. Jakop Janssønn er en av landsdelens mest aktive og kreative musikere og komponister.

A TONIC FOR THE TROOPS
Energisk, melodisk, straight, fritt, swingende, intenst, høyt og lavt: «A tonic for the troops» blander alle disse ingrediensene i én og samme drink og er en vitamininnsprøytning i jazzkvartettform.


TORA + BODØ BIG BAND m/ NILS LANDGREN
Jazzfest på Quality Hotel Ramsalt. Norges nye gitarheltinne Tora Dahle Aagård har over 160.000 følgere på Instagram. TORA spiller bluesinspirert pop-rock og er et fyrverkeri av et band. Den svenske trombonisten og vokalisten Nils Landgren har opparbeidet seg status som superstjerne over alt i verden og blir karakterisert som en av verdens mest funky og groovy artister. Få med deg byens eget storband i et spenstig samarbeid med den svenske funk- og jazztrombonespilleren.


THE REAL THING
Bandet som aldri går av scenen i tørr smoking!
The Real Thing er en norsk-svensk souljazzgruppe med base i Oslo. Siden starten i 1992 har bandet spilt mer enn 1500 konserter og solgt over 55 000 plater med hardtsvingende, orgelbasert souljazz, inspirert av storheter som Jimmy Smith, Jack McDuff, George Benson og Wes Montgomery.


ESPEN BERG TRIO
Espen Berg Trio er en prisvinnende og kritikerrost norsk pianotrio med et nedslagsfelt som strekker seg langt utenfor landets grenser. Trioen har solgt ut konsertsaler i Tokyo, Guangzhou, Kyoto og Hong Kong, og er omtalt som en viktig ny stemme i det overfylte feltet av post-E.S.T.-trioer (Jazz Journal, UK).


ARKTISK FILHARMONI OG HEIDI RUUD ELLINGSEN
«Solveig: ...peer aspera ad astra» er en teaterkonsert med musikalmusikk med stor energi og en glitrende Heidi Ruud Ellingsen i spissen. Sammen med Arktisk Filharmonis kan vi garantere en knallkonsert på Bodø Jazz Open 2022.Les mer om alle konsertene her!

Bodø Energi på Facebook og her finner du nettsiden