En svært god avtale for Bodø Jazz Open

Coop Nordland forlenger sponsoravtale med Bodø Jazz Open og blir Generalsponsor.

Coop Nordland har vært med som sponsor for jazzfestivalen i Bodø de to siste årene, og forlenger nå avtalen med tre nye år. Den nye avtalen gjelder til og med festivalen i 2023 og er på Generalsponsornivå.

- Dette er en svært god avtale for oss i en utfordrende tid, og en god nyhet for vårt publikum. Avtalen strekker seg over tre festivaler, noe som gjør det mulig for oss å planlegge lengre frem i tid. Det er stor konkurranse i sponsormarkedet i Bodø og mange aktører. En forlengelse av avtalen med Coop Nordland kommer på et veldig beleilig tidspunkt, sier daglig leder i Bodø Jazz Open, Erik Johansen.

Bodø Jazz Open ble i 2020 avlyst grunnet koronasituasjonen. Nå i oktober gjennomføres årets jazzfestival, som etter planene var satt opp i februar. Med 25 konserter fordelt på nesten 15 forskjellige steder, alt fra store konserter i Stormen Konserthus til de små intime jazzkonsertene på byens kaféer og barer, ligger det an til fine festivaldager.

- Det er viktig for Coop Nordland å støtte opp om kulturarrangører i Bodø. Gjennom Bodø Jazz Open når vi ut til et bredt publikum, og vårt sponsorbidrag går til konserter og arrangementer både for barn, ungdom og voksne, sier Monika Moen, HR og organisasjonsdirektør hos Coop Nordland.

Johansen mener det skal bli godt med jazzfestival igjen, og har mye spennende på programmet.

- Mange dyktige musikere både fra Bodø og resten av landet skal bidra til noen flotte dager i oktober. Som en del av avtalen med Coop Nordland skal vi også gjennomføre en del aktivitet på City Nord, når koronasituasjonen åpner for det, avslutter Erik Johansen.