Ole Børud med fullt band klar for Bodø!

Ole Børud med et band av ypperste klasse, Sigrid Brennhaug med et kremlag av nordnorske jazzmusikere og Joakim Rainer Petersen med rytmisk fengslende trio.

Ole Børud har med seg noen av de beste soulmusikerne landet har fostret når han kommer til Bodø Jazz Open i oktober. Sigrid Brennhaug, ansett som en av landets fineste vokalister stiller med et kremlag av nordnorske jazzmusikere. Og Joakim Rainer Petersen har med seg sin egen spennende trio til hjembyen.

Ole Børud fortsetter å levere musikalske prestasjoner på et skyhøyt nivå. På Bodø Jazz Open skal Ole Børud med band (og hornseksjon!) by på funky, soulfull westkystrock av ypperste merke med noen av de beste soulmusikerne landet har fostret.

Musikken er spontan, leken, og rytmisk fengslende. Bodømusiker Joakim Rainer Petersen tar med seg sin egen spennende trio til hjembyen når han inviterer til konsert i Stormen lille sal.

Sigrid Brennhaug har i flere tiår vært ansett som en av landets fineste vokalister og en av de mest kjente og respekterte musikere i det nordnorske jazzmiljøet. Nå tar hun med seg et kremlag av nordnorske jazzmusikere til Bodø Jazz Open.Les mer om artistene og kjøp billetter her!