Er du klar for jazzfestival i 2018?

Neste års festival arrangeres 31. januar – 3. februar.

Det blir selvfølgelig en ny utgave av Bodøs beste jazzfestival, og i 2018 arrangeres festivalen i perioden 31. januar – 3. februar. Det er med andre ord duket for den åttende utgaven. 

  

– Festivalen må nå regnes som en tradisjon og vi har som i 2017 lagt oss i uke fem for å kunne samarbeide med en del andre festivalaktører og arrangører, sier festivalsjef Jan Gunnar Hoff.

  

Festivalsjefen lover lokale, nasjonale og internasjonale artister.

  

– I tillegg viderefører vi suksesstiltakene våre som jazzkafé og andre «lavterskel»-tilbud og vi jobber også med spennende alternative venues.

  

Har større navn på blokka

Programmet til festivalen er ennå en godt bevart hemmelighet, men skal vi tro festivalsjefen kan det bli sluppet artister allerede før sommerferien.

  

– Det jobbes intenst med å få disse på plass. Det handler om et par større navn i jazz og pop/rock. Muligens vil det ta noe lengre tid før dette er helt i boks. Forøvrig har vi mange spennende navn på blokka for 2018, både nasjonale og internasjonale.

  

Over 7000 besøkende i år

Årets festival hadde rundt 7200 publikummere på over 40 ulike arrangementer. Dette er en liten økning fra 2016 til 2017.

  

– Dette er vi veldig fornøyde med. Samtidig er vi fortsatt avhengig av fornyet og økt støtte fra lokale aktører for å lage en best mulig jazzfestival i Bodø fremover, avslutter Hoff.

 

Artister og program slippes i løpet av sommeren og høsten, så det er bare å følge med her, på Facebook og på Instagram