Maria Haukaas Mittet og Bodø Big Band

Scandic Havet
(+Jan Akkerman og Focus in Time)

3. FEB FREDAG kl. 21.00
Billetter

Dørene åpner: Kl. 20.00 

Bodø Big Band + Maria Haukaas Mittet: Kl. 21.00

«Focus in Time»: Kl. 22:30

  

ID: 20 år

Noen unummererte sitteplasser.

 

Bodø Big Band fyller 40 år i 2017. Da sier det seg selv at den første konserten i jubileumssesongen, på Bodø Jazz Open, må skinne litt ekstra. Derfor får de med seg selveste Maria Haukaas Mittet!

   

Øverst på Bodø Big Bands ønskeliste over musikalske gjester som skinner som stjerner og som har det lille ekstra, har det i flere år stått ett navn. Maria Haukaas Mittet. Lenge har det ikke klaffet, men nå klaffer det, Maria Haukaas Mittet og Bodø Big Band er nå klare for Bodø Jazz Open sammen.

 

En artist som har vunnet Stjernekamp på NRK, som har vunnet Melodi Grand Prix for Norge, og som er en av Norges flotteste stemmer uansett sjanger, helt siden gjennombruddet kun 12 år gammel, i rollen som «Annie» i musikalen med samme navn, er en perfekt makker for et storband i toppform.

 

Mange husker kanskje Mittet fra Idol på TV 2 i 2003, etterfulgt av debutalbumet «Breathing» som kom året etter og solgte til gull. Hun vant Melodi Grand Prix 2008 med sangen «Hold On Be Strong», skrevet av Mira Craig, og hun representerte Norge i finalen i den internasjonale konkurransen Eurovision Song Contest 2008 i Beograd med 182 poeng som ga henne en imponerende femteplass. Låten ble også nominert til Spellemannprisen for årets hit året etter. Låten ble en av årets største hits i 2008, med nr. 1 som høyeste plassering i Norge, og solgte raskt til platina, i tillegg til å gjøre seg bemerket på hitlister i Hellas, Tyskland, Danmark, Sverige og Tyrkia. Maria kom på en imponerende femteplass i den internasjonale Eurovision-finalen. Marias andre album «Hold On be Strong» ble utgitt på Universal Music mai 2008, og solgte til gull etter bare 3 uker. I 2010 stod hun for andre gang på scenen i Melodi Grand Prix med låta «Make My Day», som var den første singelen fra albumet med samme tittel som kom ut det samme året på EMI.

   

På konserten vil publikum få høre store hits og klassikere fra pop, R&B og jazzens verden som vekker minner og pur glede, i et format der det er plass til både lavmælt ettertenksomhet og funky storbandjazz. Mittet er en artist med stor bredde, akkurat som Bodø Big Band.

  

Husk også at du kan kjøpe helgepass som gjelder for alle konsertene på Scandic Havet både fredag 3. februar og lørdag 4. februar. Scandics helgepass finner du her.