Al McKay Allstars – Earth, Wind & Fire Experience

Scandic Havet

4. FEB LØRDAG kl. 22.00
Billetter

20.00 – Dørene åpner

20.15 – BeHop spiller i fojaeen 

21.00 – Arvid Nilsen (support)

22.00 – Al McKay Allstars 

 

   

ID: 20 år

OBS! Ikke mulig å reservere bord/sitteplasser. Vær tidlig ute!

 

Al McKay var et sentralt medlem i gruppa Earth, Wind & Fire på 70- og 80-tallet, i deres storhetstid, og har vært med å skrive flere av bandets største hits som «September»– noe han har mottatt seks Grammy Awards for.
 

Da McKay forlot Earth, Wind & Fire startet han Allstars sammen med en rekke tidligere EWF-medlemmer. Nå turnerer de verden rundt for å ivareta discoarven på best mulig måte. I februar kommer det 12 manns store rytmeorkesteret for første gang til Bodø. Gjør deg klar for disco night på Scandic Havet!

  

Tidligere i år slapp McKay låta «Head the Message», og han arbeider for tiden med sitt nye album og har planer om å komponere filmmusikk. Al McKay Allstars består også av flere andre tidligere EWF-medlemmer som Johnny Graham, Andrew Woolfolk og Fred White, Rahmlee Michael Davis og Michael Harris (Phenix Horns).

  

Låter som «Boogie Wonderland», «Fantasy» og «After the love has gone» vil ta deg rett tilbake til diskoens gullalder. Det blir slengbukser og slengkyss, og disko fra en av mesterne selv!

    

SUPPORT: Arvid Nilsen

Arvid Nilsen er for mange kjent som frontfigur i bodøbandet Pushwagon. Allerede i 1989 startet han bandet Bærre på Jævel, og fra punkrock-røtter gikk veien videre med diverse blues og americana band på brune kneiper rundt omkring i landet. I dag kan han se tilbake på en eklektisk musikalsk reise med bl.a. Sivert Høyem, Christel Alsos og utallige kjente og ukjente artister. Fortsatt er han en svært aktiv musiker som soloartist, og i band som Pushwagon, Tunnel 88 og A.K. Bjørby med band, for å nevne noen. 

   

Husk også at du kan kjøpe helgepass som gjelder for alle konsertene på Scandic Havet både fredag 3. februar og lørdag 4. februar. Scandics helgepass finner du her.