Ketil Bjørnstad møter Anne Grosvold

Stormen konserthus, Sinus

AVLYST

Pianist, komponist og forfatter Ketil Bjørnstad møter Anne Grosvold i et unikt bokbad på Bodø Jazz Open.

  

Bokbadet, som går under navnet «Syttitallet i ord og musikk», tar utgangspunkt i Ketil Bjørnstads siste bok «Syttitallet» som er en del av en selvbiografisk romansyklus på seks bind. I samtale med den anerkjente NRK-journalisten og programlederen Anne Grosvold snakker han om boka og forteller om livet på 70-tallet. Det populære bokbadet har gjestet flere litteraturfestivaler og kulturhus det siste halvåret.

    

Bjørnstads bøker er oversatt til 17 språk, og flere av romanene har vært bestselgere både i Norge, Frankrike og Tyskland. «Til Musikken» fikk den franske leserprisen Prix des Lecteurs i 2008 og ble to år senere nominert til The Independent Foreign Fiction Prize. «Sekstitallet», første bok i hans påbegynte selvbiografiske romanserie «Verden som var min», ble både en enorm salgssuksess og kritikersuksess. Boka solgte 30 000 eksemplarer og ble nominert til Bokhandelprisen.

   

Grosvold har ledet programmer som Dagsnytt 18, Dagsrevyen og sitt eget talkshow Grosvold. Hun er kjent for sin myndige programlederstil, og fikk Den Store Journalistprisen i 1998 mens hun var programleder for Redaksjon 21. Hun har vunnet priser som Årets TV-navn i 1996 og Årets navn i 1996 og 1997. I 2016 mottok hun hedersprisen under Gullruten 2016.

   

Det populære bokbadet med Grosvold og Bjørnstad har gjestet flere kulturhus og litteraturhus denne høsten, så det er med stor glede at også Bodø Jazz Open kan ha dette på plakaten. Dette må du bare få med deg!