Christel Alsos

Sinus, Stormen

2. FEB torsdag kl. 21.00
Billetter

Saltens egen popdronning Christel Alsos kommer til Bodø.

 

Christel Alsos, kjent som den store stemmen fra nord, kommer til Bodø Jazz Open i februar. Fauskedama Christel Alsos debuterte som 22-åring i 2007 med albumet «Closing the Distance», som gjorde stor suksess og solgte 30 000 eksemplarer. Den vakre, melankolske balladen «Come On» ble en stor radiohit, og musikkvideoen til låta ble nominert til Spellemannprisen. Albumet ga dessuten Alsos ytterligere to spellemannsnominasjoner i kategoriene«årets nykommer» og «årets kvinnelige artist».

  

Alsos opptrådte nylig på Lindmo på NRK. Sjekk video av låta «Molly» til høyre! 

  

Siden den gang har hun gitt ut ytterligere tre album og hatt masse radiohits. Låtene hennes har også vært gjengangere i flere større amerikanske tv-serier som «Vampire Diaries». I 2010 ble hun også nominert til «årets kvinnelige artist» for sitt andre album «Tomorrow Is». I 2016 feirer hun 10-års jubileum som artist og det går ikke ubemerket hen. Låten «Milestone» har herjet radiolistene i sommer og i slutten av september slapp hun sitt fjerde soloalbum «At That Time Of The Night». Dagsavisen ga albumet terningkast fem og mener det er hennes beste album så langt: «Hun er en av dem med aller mest sublim melodisk sans i det norske sanger og låtskriver-segmentet, og bekrefter det igjen», skrev avisa.

  

Denne vinteren tar hun med seg sine egne melodier og håndplukkede musikanter på en nasjonal vinterturné på noen av landets beste scener. Publikum kan vente seg materiale fra Christels omfattende katalog, og Bodø Jazz Open gleder seg til å ta imot artisten på Sinus i Bodø i februar.