Stjernespekket program på Scandic Havet!

Al McKay Allstars, Jan Akkerman med prosjektet «Focus in Time», og Maria Mittet med Bodø Big Band spiller på Scandic Havet.

Aktuelt
Billetter

Store konsertopplevelser står i kø for bodøværingene på hotellet første helga i februar. Ingen ringere enn den tidligere Earth, Wind & Fire-gitaristen Al McKay og hans 12 manns store rytmeorkester Al McKay Allstars skal pangavslutte neste års festival på Scandic Havet lørdag 4. februar.

  

– Det er en drøm for meg som festivalsjef å få Al McKay og bandmedlemmene fra originale Earth, Wind & Fire til Bodø. Dette blir tidenes party på Scandic med musikken fra legendariske Earth, Wind & Fire med et fantastisk band direkte fra Los Angeles, sier festivalsjef Jan Gunnar Hoff.

  

McKay var et sentralt medlem av Earth Wind & Fire på 70- og 80-tallet, og komponerte flere av bandets største hits sammen med nå avdøde Maurice White. Han har vunnet fem Grammy Awards med bandet, og er en multi-platina-selgende artist, samt produsent. Det blir slengbukser, slengkyss og disko av beste sort på den siste dagen av neste års festival. 

 

Focus-legende kommer

Fredag 3. februar blir en uforglemmelig dobbeltkonsert du virkelig ikke kan gå glipp av. Det blir intet mindre enn en eksklusiv verdenspremiere på prosjektet «Focus in Time» med den tidligere Focus-gitaristen Jan Akkerman i spissen. Gitarlegenden vil gi oss høydepunkter og klassikere fra glansperioden til det nederlanske progrock-bandet Focus, samt musikk komponert i nyere tid. Med seg på laget har han trommisen Marijn van den Berg, basskometen Per Mathisen og vår egen festivalsjef.

  

– Det blir flott å få lov til å spille med Akkerman, en av rockehistoriens største stjerner. Som ungdom i startfasen av musikkarrieren var Focus-låtene noe av det jeg lærte meg på 70-tallet. Bandet som er satt sammen for anledningen byr også på Marijn van den Berg og bassist Per Mathisen, Norges beste bassist, sier Hoff.

  

Starter 40-årsjubileum med Mittet

Maria Haukaas Mittet opptrer samme kvelden med Bodø Big Band som fyller 40 år i 2017. Mittet har lenge stått på ønskeliste til storbandet, og nå står de endelig sammen på scenne. Siden hun som 11-åring debuterte i rollen som «Annie» i musikalen med samme navn, har hun vunnet den norske utgaven av Idol, Melodi Grand Prix, samt tatt en imponerende femteplass i Eurovision Song Contest.

  

– Samarbeidet med Bodø Big Band og Mittet kommer garantert til å bli en høydare, avslutter Hoff.

 

Kjøp billetter til «Focus in Time» + BBB + Mittet her

Kjøp billetter til Al McKay Allstars her

   

Husk også at du kan kjøpe helgepass som gjelder for alle konsertene på Scandic Havet både fredag 3. februar og lørdag 4. februar. Scandics helgepass finner du her.

Relaterte artikler