Takk for i år!

Aktuelt

Dørene til Stormen er låst, scenen på Scandic Havet er rigget ned, og festivalkontoret har blitt pakket ned i plastesker som skal stå lagret helt frem til neste års festival. Publikum har dratt hjem, og alle artistene har snart forlatt byen. Det er stille nå mens sola smyger seg ned bak Børvasstindan.

 
Men fortsatt er det som om vi kan høre suset av all den fantastiske musikken som har blitt fremført av utrolig dyktige musikere fra både inn- og utland, men også lokale musikere, på Scandic Havet, i Stormen Konserthus, på Sinus, Hundholmen, Dama di og mange andre steder i byen. For en fest de siste fire dagene har vært!

 

Listen er lang over personer som skal takkes for at årets festival har blitt så bra som den har blitt. Først og fremst vil vi takke alle våre frivillige: Dere er enestående! Uten dere hadde det ikke blitt noen festival, så tusen millioner takk! Vi må også få rette en stor takk til alle våre sponsorer og samarbeidspartnere som fortsetter å tro på oss, og bidrar til at vi kan utvikle oss og bli bedre og bedre for hvert eneste år. Sist men ikke minst må vi takke alle dere som kommer på konserter under festivalen. Dere er de beste publikummerne vi kunne hatt!

 

TUSEN TAKK!

Kristina Kvammen
Henrik Dvergsdal