Seksere til Midnight Choir

Midnight Choir får terningkast seks fra både Avisa Nordland og Bodø Nu for deres konsert i Stormen.

Aktuelt

Et fullsatt Stormen konserthus tok varmt i mot bandet som ikke har spilt i byen på 14 år. 

– Men Midnight Choir er de eneste som selv den siste tiden har tvunget meg til å stoppe bilen fordi maskaraen renner ned i øynene. Fordi det er så hjerteskjærende vakkert, skriver Mariell Tverrå Løkås i Bodø Nu som gir bandet terningkast seks. 

 

– Midnight Choir, live i 2017 er råere enn noen gang tidligere. Lydbildet er fetere. Stemmen til Paal Flaata enda bedre og med enda større rekkevidde. Lydbildet er bygd ut med enda flere, mørkere og finere detaljer, fortsetter hun.

 

Les hele anmeldelsen her

 

— Denne konserten på 100 minutter var lyden av 1998. Det er nesten tjue år siden. Men lyden var like bra 3. februar i 2017. Minst like bra! Mange av oss fikk gåsehud når vi hørte på dem i 1998. Nå fikk vi det igjen. Det var helt stille i Stormen. Vi lyttet og koste og lurte på om det har dukket opp et slikt band her i landet etter dem. Svaret er nei, skriver Rune Slyngstad i Avisa Nordland, som også kaster terningkast seks. 

 

– Derfor var det så godt å ha dem tilbake. Blant Gud, engler og demoner. For mange var nok ikke gråten langt unna da Paal Flaata sang de triste sangene en gang til. Denne konserten ble en symfoni med en sårhet som gjorde oss glad og oppløftet. Tenk at det er mulig. Å være så trist, men likevel spre så mye glede, fortsetter han.