Reiersrud erstatter Trail of Souls

Opplev bluesjazzveteranen Knut Reiersrud​ med Tromsøs egne soulfavoritter, The band called Oh, på Sinus onsdag!

Aktuelt

Trail of Souls, bestående av jazzvokalisten Solveig Slettahjell, gitarist Knut Reiersrud og pianotrioen In The Country, med blant annet bodøbassisten Roger Arntzen, skulle opprinnelig spilt på Sinus onsdag. Men Slettahjell har pådratt seg en lungebetennelse og konserten med dem må avlyses.

  

– Det er sterkt beklagelig at det skjer, men hun har fått arbeidsforbud og vi får ikke gjort noe med det, sier festivalsjef Jan Gunnar Hoff.

 

Reiersrud kommer likevel

Men den gode nyheten er at Knut Reiersrud kommer oppover likevel og gjør et solosett på Sinus i morgen onsdag. Festivalen flytter også The band called Oh som opprinnelig skulle spilt på Dama di samme kveld til Sinus.

 

– Vi får høre Reiersrud alene først og sammen med The band called Oh, som også kjører hele sin egen konsertpakke. Dermed får vi en ny og unik setting med Reiersrud i samspill med et nytt og spenstig band. Vi håper dette kan være en meget bra pakke til dem som hadde kjøpt billett til Trail of souls. Etterpå blir det også nachspiel på Dama di, sier Hoff.

    

Dersom du ønsker å dra på konserten med Reiersrud og The band called Oh trenger du ikke foreta deg noe. Dersom du likevel vil få billetten din refundert må du gå i billettluka på Stormen og ordne dette. Festivalen beklager de ulempene dette medfører og håper å se deg på konsert på Sinus likevel.