Ofte stilte spørsmål

Les mer om billettsalg, konsertscener, ledsagere, festivalpass, og andre praktiske ting.

Når arrangeres festivalen?

Bodø Jazz Open 2023 arrangeres 1.-5. februar.

Hvor kan jeg kjøpe billetter?

Billettene kan du kjøpe her inne på våre egne nettsider eller hos Stormen Konserthus både i skranken og på nett. Når du kjøper billett på nett kan du printe ut billetten din selv eller ta med deg mobiltelefon eller betalingskortet som ble brukt ved kjøpet når du ankommer konserten. QR-koden på billetten scannes ved inngang til arrangementet.

Kan jeg kjøpe festivalpass?

Nei. Vi selger Jazzpass, men disse er utsolgt.

Når kan jeg kjøpe billetter i Stormen?
https://konserthus.stormen.no/


Kan jeg kjøpe billett i døra?

På de fleste konsertene kan du det dersom det er ledige billetter.

Trenger jeg to billetter til en «dobbeltkonsert»?
Enkelte kvelder under festivalen kan du oppleve at samme billett gjelder for to eller flere konserter på samme scene. Det betyr ikke at du trenger én ekstra billett – det betyr rett og slett at du får en dobbelt så bra opplevelse.

Finnes det noen rabatter?
Dersom du er medlem av AN Bonus har du 50,- til 75,- i rabatt på utvalgte konserter. Disse billettene selges i et begrenset antall i billettskranken på Stormen konserthus. Konsertene som har AN-bonus rabatt blir annonsert når mesteparten av programmet er offentliggjort. Konserter i samarbeid med Ad Lib Jazzklubb har de samme rabattordninger som på andre konserter i regi av jazzklubben.

Hva er aldersgrensen på festivalen? 
På spillesteder med alkoholservering er det spillestedets aldersgrense som gjelder. Aldersgrensene på disse stedene er enten 18 eller 20 år. Ta kontakt direkte med spillested for spørsmål angående aldersgrenser. Det er fri alder på alle jazzkafeer og på JåzzOngan.

Kan jeg ta med ledsager?
Har du behov for ledsager kan ledsagerbilletter hentes ut i billettluken til Stormen Kulturhus. Ledsagerbevis kan også forevises ved inngang til konsert. Send oss en e-post dersom du har spørsmål angående ledsagerordningen.

Hvor kan jeg overnatte?
Er du tilreisende og trenger overnatting anbefaler vi vårt festivalhotel Clarion Collection Hotel Grand Bodø. hotell.

Er dere på sosiale medier?
Så klart! Vår facebook- og instagram-side oppdateres jevnlig med bilder, videoer, informasjon og mer.