Festivalpass

Kjøp festivalpass til Bodø Jazz Open og få med deg alle konsertene.

Fire dager med konserter

FESTIVALPASS
Kjøp festivalpass til Bodø Jazz Open og få med deg alle konsertene! Det selges et begrenset antall festivalpass for årets festival.

Bodø Jazz Open 2020 er avlyst grunnet situasjonen med koronaviruset.

Bodø Jazz Open gjør «comeback» som vinterfestival, 3. - 6. februar 2021. Samtidig er ny dato for Jan Garbarek Group feat. Trilok Gurtu bekreftet!

Vi jobber med å etablere nytt festivalpass for neste års jazzfestival. Så fort dette er klart gjør vi det tilgjengelig på våre nettsider. 

NB: Sitteplasser til deg med festivalpass for konsertene i Stormen Store Sal og Stormen Lille Sal er reservert av festivalen. Dette er for at du skal være sikret plass. Disse setene er ikke synlig for deg når du velger sete via nettløsning. Ønsker du å velge en sitteplass av disse reserverte setene må du løse dette i skranken på Stormen. Via nettløsningen er det kun ledige sitteplasser som er synlig, f eks på balkong.

Følgende er endret fra fjorårets løsning:

1. Festivalpasset gir deg garantert inngang på alle konsertene dersom du har hentet ut billett på forhånd innen oppgitt frist.

2. Vi setter ned prisen til kr 1795,- (inkl. avg.). Det betyr flere opplevelser for mindre penger.

Festivalpass inkluderer alle konsertene, også Jan Garbarek 7. mai i Stormen Store Sal.

Har du planer om å gå på flere konserter under jazzfestivalen er festivalpass en god investering. Et begrenset antall festivalpass er nå tilgjengelig for salg til vi er utsolgt.

NB Arrangementer der andre arrangører er medarrangør:
Festivalpasset har begrenset bruk på scener med lav kapasitet og konserter der andre arrangører er medarrangør. Dette er f eks Jazz&Wine og Nattjazz på Hundholmen Brygghus hvor ditt festivalpass gir rabattert inngang. På "Halv-ti på torsdag" på Dama di selges billetter kun i døra.  


HVORDAN VÆRE GARANTERT INNGANG MED FESTIVALPASS

Du må hente ut en fribillett til alle konserter som du skal gå på. Dette gjelder alle scener, både i Stormen konserthus og andre steder i byen. I Stormen Store Sal og Stormen Lille Sal er dette også din plassbillett. Husk at de beste setene velges først. Disse billettene hentes enkelt ut på nett eller i billettskranken hos Stormen Konserthus. Det er én billett for hvert festivalpass.

Når du kjøper festivalpass får du utdelt et kortnummer og en pinkode. Denne bruker du ved uthenting av billetter til de konsertene du ønsker å dra på. Alle billettene som hentes ut er gratis.

Har du ikke hentet ut billett til konsertene på Sinus og andre klubber kommer du inn dersom det er ledig plass i lokalet.

BYTTE FESTIVALPASS TIL ARMBÅND 
Dette kan du gjøre i skranken ved Stormen Konserthus fra mandag 4. mai 2020. Du kan også bytte billett mot armbånd på den første konserten du skal på. Armbåndet er personlig og kan ikke benyttes av andre enn deg selv. Etter at du har byttet din festivalpass-billett i armbånd må du kun medbringe setereservasjon/fribilletten som gir deg garantert inngang.

REFUNDERING:
Kjøpte billetter og festivalpass refunderes ikke, heller ikke ved sykdom. (Vi anbefaler å bruke sosiale media for å selge billetter som ikke blir benyttet.)

VINTERJAZZ
Det selges ikke festivalpass til Vinterjazz 31/1 - 1/2 2020. Festivalpasset gir derimot rabatt/medlemspris på konserter under BJO Vinterjazz.

ÅPNINGSTIDER BILLETTLUKA I STORMEN:
Man – Fre: 09:00-16:00, Lørdag: 12.00-15.00, Søndag: stengt.
Informasjon og billettluke: Telefon: 75 54 90 10 - billettsalg@stormen.no

Har du spørsmål til oss om festivalpasset og programmet:
post@bodojazzopen.no