Flere godbiter til årets jazzfestival!

Nattjazz med The Real Thing, Jazz & Wine med England Brooks og John-Kåre Hansen og mørk trap-inspirert elektronisk pop med Maud.

Nattjazz med The Real Thing!
Bandet som aldri går av scenen i tørr smoking gjør neppe det natt til lørdag 9. mai etter årets Nattjazz på Hundholmen Brygghus.

Den norsk-svenske souljazzgruppa, har siden starten i 1992 spilt mer enn 1500 konserter og solgt over 55 000 plater med hardtsvingende, orgelbasert souljazz, inspirert av storheter som Jimmy Smith, Jack McDuff, George Benson og Wes Montgomery.

Bandet består bandet av Paul Wagnberg på Hammond B3 orgel, Staffan William-Olsson på gitar, Hermund Nygård på trommer, og Dave Edge på saksofon. Årets nattjazz blir med andre ord hardtsvingende, orgelbasert souljazz!

Jazz & Wine
England Brooks og John-Kåre Hansen er to jazzmusikere med hjerte for musikken og for formidlingen av den. Vår egen fargerike jazzdronning fra Los Angeles har, med sin dype, sjelfulle stemme, begeistret publikum på jazzklubber og konserthus. England bruker å si ”- I’m not a singer, I’m a storyteller”. Hun er begge deler.

Sammen med jazzgitaristen John-Kåre Hansen får vi høre duoens intuitive samspill med mye lek, improvisasjon, humor, stor musikalitet og tilstedeværelse. Det blir svingende toner og glimt i øyet på årets Jazz & Wine på vår nye scene på Grand Hotell.

Maud på "Halv ti på torsdag"
Nøye innpakket i kalde synther, mørke beats, og prosessert vokal, sluker Maud deg langt inn i en drømmeverden av elektronisk pop, med elementer fra trap og urban.

Bak pseudonymet Maud finner vi produsenten og artisten Kristine Hoff fra Bodø, som for tiden produserer sitt debutalbum. Kristine har med seg keyboardist Birk Gjermundbo og trommeslager Tibor Teskeredzic til Dama di.