Masåva

Sinus

Torsdag 3. februar 2022 kl. 20.30
Kjøp billetter

Av alle albumene som ble spilt på Pott og Panne-(hjemme)kontoret i 2021, var Masåva - «Er vi store nok nå?» en av skivene som gikk hyppigst på repeat. En herlig blanding av folkemusikk, jazz og visepop som gikk rett hjem hos oss.
Det er derfor med et stor smil om munnen at vi i samarbeid med Bodø Jazz Open 2022 kan invitere til konsert med Masåva på Sinus torsdag 3. februar. Med på kjøpet får du også konsert med jazzkvartetten A Tonic For The Troops. Jazzfestival for alle penga!

Masåva brakdebuterte i 2018 med Spellemann-nominasjon for sitt selvtitulerte debutalbum. I høst slapp de oppfølgeralbumet «Er vi store nok nå?» som mottok strålende kritikker og kom på 6.plass i Gaffa sin kåring over de 10 beste album fra 2021.

Bandet kjennetegnes av sitt akustiske, fengende og vakre sound. De ettertenksomme tekstene om mennesket som art og individ, tilhørighet i et miljø og altoppslukende kjærlighet, løftes frem i det rå, drømmende landskapet av feler, gitar, synth, bass og trommer.
På oppfølgeralbumet har bandet tatt nye musikalske vendinger – en naturlig utvikling og utviding av Masåva-universet. Mange fikk ørene opp for Masåva gjennom Viaplay-serien FURIA, hvor de hadde vingnettmusikken.

Øystein Aarnes Vik (trommer, vokal)
Martin Morland (kontrabass, vokal)
Solveig Wang (piano, synth, vokal)
Selma French Bolstad (vokal, fele, akustisk gitar)


Masåvas andrealbum Er vi store nok nå? er en musikalsk og tekstlig skattekiste.
GAFFA

To konserter i én billett!

Dørene åpner 20.00
Konsert med Masåva 20.30
Konsert med A tonic for the troops 21.30

Konserten er i samarbeid med Ad Lib Jazzklubb og Pott og Panne.