Jazz & Wine: Soetkin Baptist og Sveinar Aase

Hyggelig lørdagskveld med Jazz & Wine på Clarion Collection Hotel Grand.

Lørdag 5. februar 2022 kl. 18.30
Kjøp billetter

Det blir en trivelig stund på Clarion Collection Hotel Grand denne lørdagen med god musikk ispedd litt fakta.Med oss på laget har vi Fredrik Schön, en av byens få sommelier’er (vinkelner). Fredrik driver til daglig Larsen Mat & Vinbar og kjøper in vin til flere av byens restauranter. Har har jobbet i restaurantbransjen i 10 år, og er en god gammaldags vinnerd.

En viktig ingrediens på Jazz & Wine er fin musikk. Soetkin Baptist har røtter i Belgia, bosatt i Bodø, og har hele Europa som arbeidsplass. Hun er en sanger med enorm tilstedeværelse, formidlingskraft og nerve i fremføringen. I likhet med pianist Sveinar Aase beveger hun seg uanstrengt mellom flere sjangre.

Denne duoen trives best når de får utforske ulike stilarter. Gjennom flere års samarbeid har de utfoldet seg med sine musikalske favoritter fra pop, evergreens, viser, jazz og fransk chanson, ispedd besøk på diverse hittegodskontorer for populærmusikk.

Soetkin og Sveinar har begeistret vårt publikum tidligere, med sine nytolkninger. En intimkonsert i Leiligheta ble etterfulgt av en utsolgt Jazz & Wine i 2019 hvor de vant publikums hjerter. Nå gjentar vi suksessen!


PS: Konsertbillett inkluderer ikke servering.

Begrenset antall billetter.

Konsertinfo:

Lørdag 5. februar kl. 18.30

Dørene åpner 18.00