Bodø Big Band med Nils Landgren

Jazzfest på Quality Hotel Ramsalt med TORA + Bodø Big Band med Nils Landgren

Lørdag 5. februar 2022 kl. 20.00
Kjøp billetterEt mestermøte mellom Bodø Big Band og Nils Landgren.

Den svenske trombonisten og vokalisten Nils Landgren har opparbeidet seg status som superstjerne over alt i verden og blir karakterisert som en av verdens mest funky og groovy artister. Få med deg byens eget storband i et spenstig samarbeid med den svenske funk- og jazztrombonespilleren.

Musikalsk leder Roger Johansen sier følgende om samarbeidet:

- Bodø Big Band er svært stolte over å kunne invitere den svenske trombonisten og vokalisten Nils Landgren som gjestesolist under Bodø Jazz Open. Nils Landgren er en jazzsolist av internasjonalt format som reiser over hele verden, og som har stått på Bodø Big Bands liste over drømmegjester i mange år.

Landgren er en legende, og Bodø Big Band ser på det som en stor ære at vi får spille med en som har jobbet med giganter som Herbie Hancock, ABBA, Wycleaf Jean og The Crusaders for å nevne noen. Når han nå kommer for å synge og spille med Bodø Big Band så er det svært inspirerende. Både Bodø Big Band og Nils Landgren deler også den store kjærligheten for livsforlengende gladfunk, ekte popmusikk og fine ballader, så dette blir en festkveld av sjeldent kaliber, med kjente hits, tett samspill og inspirert musisering. Vi gleder oss veldig til dette!

Konsertinfo

Konserten er en del av Jazzfest på Quality Hotel Ramsalt hvor også TORA spiller.

Les mer om Nils Landgren her!

Les mer om TORA her!

Lørdag 5. februar 2022

NB: Alle tidspunkter er endret til 1 time tidligere enn opprinnelig satt opp.

Jazzfest på Quality Hotel Ramsalt
20.30 Bodø Big Band med Nils Landgren
22.30 TORA

Dørene åpner 19.00


Billetter
Billetten gjelder hele kvelden og begge konsertene. Billetter selges kun på nett.

Raymond Engmark