THE REAL THING

Beddingen kulturhus

Fredag 4. februar 2022 kl. 22.00
Kjøp billetter

Bandet som aldri går av scenen i tørr smoking!
The Real Thing er en norsk-svensk souljazzgruppe med base i Oslo. Siden starten i 1992 har bandet spilt mer enn 1500 konserter og solgt over 55 000 plater med hardtsvingende, orgelbasert souljazz, inspirert av storheter som Jimmy Smith, Jack McDuff, George Benson og Wes Montgomery.

Bandet som aldri går av scenen i tørr smoking har opparbeidet seg en solid fanskare også utenfor jazzmenigheten, og har utgitt hele åtte album. Blant de mest populære utgivelsene er Live (med «Waffle Shuffle» og «Horsefeathers»), Pleasure Is An Attitude (med «Mmm...Aahh...») og Deluxe (med «Ingen där»).

The Real Thing kombinerer innflytelser fra amerikansk Blue Note-jazz og elementer fra moderne populærmusikk. Resultatet er en blanding av genre som swing, blues, funk og rock. Organisten Palle Wagnberg, gitaristen Staffan William-Olsson, saksofonisten Dave Edge og trommeslageren Hermund Nygård gleder seg til å fyre opp hammondorgelet, sjekke at sløyfa er rett og gyve løs på gammelt og nytt repertoar.

The Real Thing representerer en frodig og veldig publikumsvennlig jazz og er det perfekte bandet til å kle jazzfestivalens «night spot»! Bli med når vi jazzer opp fredagskvelden med god stemning og god musikk.


The Real Thing er:

Paul Wagnberg - Hammond B3 organ/vocal
Staffan William-Olsson – guitar
Dave Edge - saxophone/flute
Hermund Nygård – trommerKonsertinfo


Beddingen kulturhus
Fredag 4. februar 2022 kl. 22.00
Dørene åpner 21.00